در حال دریافت اطلاعات... مدت زمان آن بستگی به مرورگر شما دارد.لطفا از مروگر Internet Explorer استفاده نفرمائید .مروگر پیشنهادی ما Firefox است. این پنجره اتوماتیک بسته خواهد شد.لطفا منتظر بمانید...
بهترین هدیه برای همسر، دوست دختر و یا عشق خود
فروش ویژه مروارید واقعی داخل صدف زنده که در کنسرو مخصوص نگه داری می شود.
هنگامی که عشق تان این هدیه را دریافت می کند با یک بسته شیک که حاوی یک قوطی کنسرو مانند است
مواجهه می شود و بعد از باز کردن کنسرو هیجان زده می شود. یک صدف زنده که بعد از مدتی باز خواهد شد و مروارید واقعی درون آن
شروع به درخشیدن خواهد کرد. این هدیه همراه با گردنبند شیکی می باشد که میتوان مروارید را درون ان قرار داد
و بعد از استفاده و اخر شب دوباره داخل صدف زنده قرار داد. کنسرو نیز به گونه ای است که صدف زنده خواهد ماند
همراه با:
- یک جفت گوشواره
- یک گردنبند
- یک حلقه
هیجان انگیزترین چیزی که می توانید به کسی که دوستش دارید هدیه بدهید
مناسب برای:
روز تولد، سالگرد ازدواج، هدیه اولین آشنایی، روز عشق، سپندارمذگان و...
قیمت با تخفیف ویژه و بسته بندی شیک: 19.500 تومان
خرید اینترنتی بهینه ترین نسخه از ویندوز XP
کامل ترین، بهترین، امن ترین، هماهنگ ترین، بهینه ترین نسخه از ویندوز
چنانچه بدنبال یک نسخه عالی از ویندوز xp هستید این بسته را خریداری کنید و برای همیشه از بابت ویندوز خیال خود را راحت کنید.
بعد از این ویندوز -ویندوز xpro- دیگر به سراغ هیچ ویندوز دیگری نخواهید رفت. قابل نصب بروی جدیدترین لپ تاپ ها و دارای قابلیت نصب کاملا اتوماتیک و حرفه ای.
این ویندوز در بهینه بودن با نرم افزارها و تمام بازی ها حرف اول را میزند.
WINDOWS XPRO بهترین نسخه از ویندوز XP
همراه با:
- بسته بندی شیک و کاملا اورجینال
- یک کتاب نرم افزار کاربردی بصورت رایگان
- یک DVD بصورت رایگان
تحویل ظرف مدت 2 روز در درب منزل یا محل کار
قیمت: 7.500 تومان
|ایران دوباره| :: دوست داری به نفر قبلی چه گلی بدی
(ارسال شده در: سه شنبه، 9 تير ماه ، 1388 12:03:57)
نويسنده
پيغام
yasbahary مدیر تالارگفتمان وضعیت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3669 امتياز: 4076 تشکر کرده: 228 تشکر شده 390 بار در 330 پست
محل سكونت: ایران
دوست داری به نفر قبلی چه گلی بدی؟
دوست داری به نفر قبلی چه گلی بدی؟ ....
(ارسال شده در: سه شنبه، 9 تير ماه ، 1388 12:08:09)
نويسنده
پيغام
maysam66 خیلی فعال وضعیت: آفلاين 4 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 523 امتياز: 680 تشکر کرده: 3 تشکر شده 19 بار در 19 پست
واضح تر بگید کدام قبلی
_________________ خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنباش می رویم وهنگامی که توقف می کند به ان لگد می زنیم!
(ارسال شده در: سه شنبه، 9 تير ماه ، 1388 13:13:38)
نويسنده
پيغام
yasbahary مدیر تالارگفتمان وضعیت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3669 امتياز: 4076 تشکر کرده: 228 تشکر شده 390 بار در 330 پست
منظورمه نفر قبلی که نظر داده که قبل از شما من بودم
حالا شما قبل از این نظر من نظر دادی پس من جواب میدم
دوست دارم گل یاس بدم به میثم اقا آخه خیلی خوش بو هستش
اینجوری وقتی گل رو بو میکنن یاد خدای زیبایی ها میفتن و خدا رو سپاس میگن
ضمنا اگر کسی گلی راببوید ا چند دقیقه تمام سلولهای بدنش با بهترین نحو کار میکنند و به هیچ وجه عصبی نخواهد شد
اینم عکس گلی که به میثم جان میدم
حالا بگیریدش
خوش بو هست؟؟؟؟
من که خیلی از بوش خوشم میاد
(ارسال شده در: سه شنبه، 9 تير ماه ، 1388 14:20:29)
نويسنده
پيغام
King عضو سرشناس وضعیت: آفلاين 1 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1376 امتياز: 1562 تشکر کرده: 4 تشکر شده 45 بار در 39 پست
محل سكونت: Iran
من هم رز قرمز میدم به الهام خانم چون هم زیباست و هم بوی خوبی داره
اینم همن گلی که می گفتم
(ارسال شده در: سه شنبه، 9 تير ماه ، 1388 14:37:26)
نويسنده
پيغام
ممنون امین جان چه ناز و خوشگله بذار خوشکش کنم همیشه بمونه
منم به امین آقا ( آقاشو بذار اولش) آقا امین گل نرگس رو میدم آخه خیلی بوی خوبی داره
امین جان اینم تقدیم به شما بذار روی میز ناهار خوریتون تا خواهرتون هم خوشحال بشه و از بوش در فضا همهخانوادتون به وجد بیایید
اینم عکس گل من به امین
(ارسال شده در: سه شنبه، 9 تير ماه ، 1388 14:48:55)
نويسنده
پيغام
maysam66 خیلی فعال وضعیت: آفلاين 4 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 523 امتياز: 680 تشکر کرده: 3 تشکر شده 19 بار در 19 پست
اقا امین وخانم یاس بهاری گل ها شما خیلی قشنگ هست به من هم کمک کنید من هم بزارم وقتی فایل را اپلود کردم کپی از فایل ها گرفتم گفت بودید بروید تابلوهای نقاشی این تابلو نقاشی کجاست میشه یا یک نفر از شما سه نفر بیا یاهو یا روی عکس توضیح بدهد
_________________ خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنباش می رویم وهنگامی که توقف می کند به ان لگد می زنیم!
(ارسال شده در: پنجشنبه، 11 تير ماه ، 1388 17:42:15)
نويسنده
پيغام
من اینبار به میثم جان گل مریم میدم زیرا گل مریم هم خیلی خوشبو میباشد
اینم عکس گلم به آقا میثم
امیدوارم لذت ببرید
(ارسال شده در: پنجشنبه، 11 تير ماه ، 1388 17:56:21)
نويسنده
پيغام
این گلها را به اقا رضا والهام خانم تقدیم میکنم
(ارسال شده در: پنجشنبه، 11 تير ماه ، 1388 20:56:46)
نويسنده
پيغام
King عضو سرشناس وضعیت: آفلاين 1 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1376 امتياز: 1562 تشکر کرده: 4 تشکر شده 45 بار در 39 پست
محل سكونت: Iran
پس من چی! میثم جون اصلا ازت توقع نداشتم .تو منو دوست نداری منو نگفتی
_________________ زندگی بافتن یک قالیست نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی ,نقشه را اوست که تعیین کرده,تو در این بین فقط میبافی, نقشه را خوب ببین
نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند
(ارسال شده در: پنجشنبه، 11 تير ماه ، 1388 21:13:03)
نويسنده
پيغام
اقا امین خودت گلی برای ما ارزش زیاد داریدi
آخرين ويرايش توسط maysam66 در تاريخ جمعه، 12 تير ماه ، 1388 06:39:57; دفعات ويرايش در مجموع 2 مرتبه