**معرفي کاربران جدید انجمن**
|
|
|
|
| نويسنده |
پيغام |
King
عضو سرشناس

وضعیت: آفلاين 1 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1208 امتياز: 1364 تشکر کرده: 3 تشکر شده 33 بار در 31 پست
محل سكونت: Iran |
|
 |
این قانون را شاید کسی نپذیرد و حق دارد ولی من ار قول سلطان بانو میگم هر کس نخواست نگه |
_________________ همیشه دور بودن دلیل فراموش کردن نیست گاهی فرصتی برای دلتنگ شدن است.
|
|
|
|
| نويسنده |
پيغام |
yasbahary
مدیر تالارگفتمان

وضعیت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2852 امتياز: 3205 تشکر کرده: 102 تشکر شده 239 بار در 221 پست
محل سكونت: ایران |
|
 |
من الهام هستم و عاشق خداا و ایران هستم
غذای مورد علاقه من لازانیا و کلم پلو و خوشت بادمجان میباشد
بهترین فیلمی که دیدم به نظر خودم باغبان و خون میباشد که هر هندی هستند زیرا خیلی گریه کردم وقتی دیدمشون
دوست دارم در ایتالیا زندگی کنم چون خیلی تعریفشو شنیدم
و بهترین ترانه ای که شنیدم آهنگهای هایده میباشد زیرا آرامش خاصی بهم میدهد
و آهنگهای داریوش و فرشید امین و لیلا فروهر و چاوشی و همای را هم دوست دارم
رنگ زرد و نارنجی را خیلی دوست دارم چون حس شادی بهم میدن
از نظر اخلاقی هم به نظر خودم مهربانم و دوست دارم همیشه به همنوعم کمک کنم و اهل معاشرت و اجتماعی هستم بسیار هم خنده رو میباشم
دانشجو ترم اول گرافیک هستم اهل کتاب و مطالعه هم میباشم
والسلام نامه تمام
حالا نوبت شماست تا معرفی کنید و آشنا بشیم |
|
|
|
|
| نويسنده |
پيغام |
King
عضو سرشناس

وضعیت: آفلاين 1 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1208 امتياز: 1364 تشکر کرده: 3 تشکر شده 33 بار در 31 پست
محل سكونت: Iran |
|
 |
بسمه تعالی
من امین هستم. عاشق طبیعت و جستجو در آن هستم و از طریق طبیعت با خدا بیشتر آشناشدم .
عاشق غذاهای ترش هستم.
فیلم های زیادی دیدم و عاشق فیلم های هیجانی و اکشن و ترسناک هستم
عاشق اب و هوای سردم و دوست دارم در لندن زندگی کنم
عاشق آهنگ های سیاوش قمیشی و رضا صادقی و چاوشی هستم
رنگ های مورد علاقه ام قرمز و نارنجی پررنگ است
کمک کردن به دیگران را دوست دارم. |
_________________ همیشه دور بودن دلیل فراموش کردن نیست گاهی فرصتی برای دلتنگ شدن است.
|
|
|
|
| نويسنده |
پيغام |
my-i-world
مدیر بخش موسیقی

وضعیت: آفلاين 14 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 281 امتياز: 359 تشکر کرده: 24 تشکر شده 59 بار در 49 پست
محل سكونت: IraN |
|
 |
سلام منم فرهادم خیلی باحالم اند مرامو از این حرفا
دیگه معتاد شدید به اهنگ های راک و متالم مخصوصا evanescence & metallica
غذای مورد علاقمم بیشتر غذاهای شیرینه ولی در کل کشک بادمجون . خورشت فسنجون و بادمجون
بهترین فیلمی هم که تا حالا دیدم spring summer fall winter and spring هست
رنگ:سفید -ابی روشن-نارنجی-بنفش
شهر:دوست دارم تو ایران شهر شیراز باشم
بهترین اهنگ:lithium,bring me to life,my immortal,unforgiven,weight of the world,haunted اصلا همه ی اهنگ های evanescence و همای خیلی باحالن اگه گوش ندین نصف عمرتون از دست رفته
شخصیت های مورد علاقه":دکتر شریعتی-سهراب سپهری-bjerk-amy lee-james hetfield-کیانو ریوز-لارس الریک-ben moody-دکتر علوی-الهی قمشه ای-کرک همت-اندره ژید
بهترین فصل:تابستون چون مدرسه ها تعطیله
اسم مورد علاقه ی دختر و پسر به ترتیب:نمیدونم-اینم همین طور
عدد مورد علاقم:1 , 7 |
_________________ we will see the fall of the elite
|
|
|
|
| نويسنده |
پيغام |
admin
مدیر کل سایت

وضعیت: آفلاين 12 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1459 امتياز: 1873 تشکر کرده: 352 تشکر شده 39 بار در 33 پست
محل سكونت: ایران خاک دلیران |
|
 |
آفرین به ابتکارات مدیر تالار.
میثم جان ممنون که توجه داری. دوست عزیزم.
امین آقا خوشبختم از آشنایی با شما. البته اینطور که معلومه کارها باهم داریم.
آقا فرهاد به شما هم خوش امد میگم. امیدوارم لحظات خوبی باهم داشته باشیم. اینطور که پیداست اهل زبان انگلیسی هستی. منم از انگلیسی خوشم میاد.حال میده.
خب من رضا هستم. از تمامی چیزهایی که بهم آرامش میده خوشم میاد طوری که اشک بطور عمیق در بیاد.
من اصلا کسل نیستم و خیلی شنگول و با نشاط هستم. با هرکس که بخواد غیر منطقی صحبت کنه برخورد میکنم حالا هرکس میخواد باشه و حتی اگه جونم در خطر بی افته.(با کمی اقراق)
نهایت احترام رو به همه دوست دارم بزارم. اگه کسی اشتباهی دستش محکم بخوره توی گوشم هیچی بهش نمیگم شاید بغلش هم بکنم (ولی یه زیر گوشی رو میخوره برای صاف شدن حساب)ولی اگه عمدا بزنه کارش تمومه.
بیشتر سعی میکنم بیخیال در موارد بی ارزش دنیوی باشم و همینطور هم هست.
دیر عصبی میشم ولی عصبی بشم خطرناکه حسن. محبت و دوستی و مهربونی به کشورم و ایرانی ها رو خیلی دوست دارم. بحث درباره عقاید رو خیلی دوست دارم.
غذاهایی که دست کسانی که دوستشون دارم بهش خورده باشه رو دوست دارم.(منظور همون دست پخت)
از تمام رنگ ها خوشم میاد. حتی مشکی. هر کدوم تو یه چیز. مثلا برای پوشاک قهوه ای دوست دارم و ... .
با فردوسی خیلی حال میکنم.
آهنگ رو هم هر طور عشقم بکشه هموطنوری دوست خواهم داشت. یه زمان آروم یه زمان تند.
در مورد فیلم هم فیلم های پر هیجان در حد خفن رو دوست دارم.
آرزو دارم تو ایران زندگی کنم. ایران واقعی.
اجتماعی هستم و از بی نظمی و غیر هماهنگی و بی برنامه ریزی بدم میاد.
در آخر دوست دارم قلب همه رو بوس کنم به خصوص آریایی ها رو.
افکار خودم رو به هیچ وجه زیر پا نمیزارم.
ببخشید نمیدونم زیاد شد یا نه. هرکی خواست فاکتورگیری کنه و بخونه.
میثم جان بیا وسط. نوبت شماست |
_________________ یاد باد آن که ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد
آن جوان بخت که میزد رقم خیر و قبول بنده پیر ندانم ز چه آزاد نکرد
کاغذین جامه به خوناب بشویم که فلک رهنمونیم به پای علم داد نکرد
دل به امید صدایی که مگر در تو رسد نالهها کرد در این کوه که فرهاد نکرد
مطربا پرده بگردان و بزن راه عراق که بدین راه بشد یار و زما یاد نکرد
آخرين ويرايش توسط admin در تاريخ يكشنبه، 19 مهر ماه ، 1388 21:37:24; دفعات ويرايش در مجموع 2 مرتبه |
|
|
|
| نويسنده |
پيغام |
maysam66
خیلی فعال

وضعیت: آفلاين 4 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 476 امتياز: 624 تشکر کرده: 3 تشکر شده 15 بار در 15 پست
|
|
 |
به نام خدا سلام منم میثم هستم . دانشجو کارشناسی برق قدت. بهترین غذا ماکارانی هست ولی از هم غذا خوشم میاد. فقط فیلم اکشنی نگاه میکنم. بهترین رنگ ابی اسمانی. فردی سخت باور هستم ونمیتوانم هر چیزی را براحتی قبول کنم.بیشتر وقتم را با دوستانم میگذارنم.ومیخواهم فقط در ایران زندگی کنم.وتو زندگی سعی میکنم کمتر ناراحت بشم. طرفدار تیم صنعت مس کرمان وتیم ارسنال هستم.فقط اهنگ های خارجی گوش میدم . خوشحال هستم که با اقا رضا وخانم یاس بهاری واقا امین دوست هستم . |
_________________ صنعت مس کرمان
|
|
|
|
| نويسنده |
پيغام |
mahmoud-b
عضو جدید

وضعیت: آفلاين 27 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 12 امتياز: 14 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
|
 |
با سلام
منم محمود هستم فردی شوخ طبع و بسیار شاد هستم
رنگ مورد علاقه ام مشکی هست و آهنگهای هایده را گوش میدم
بهترین جایی که دوست دارم زندگی کنم تو خونمون هست و بهترین غذایی که دوست دارم املت با خورشت فسنجون و کله پاچه مرغ هست
توصیه میکنم همگی ورزش کنید منم عااشق ورزش کردنم هیکلم شده اینجوری حااااااااااااااااال کنید |
|
|
|
|
| نويسنده |
پيغام |
metti
کم فعال

وضعیت: آفلاين 28 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 31 امتياز: 57 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: شاهی |
|
|
|
|