رضا جان بازم مثل همیشه حرف نداشت کارت
منم انتقاد ها و نظراتمو میگم
1-
سرعت بارگذاری سایت نسبت به قبل چطور شده؟ سرعت بالا آمدن سایت نسبت به قبل خیلی بهتر شده و زودتر سایت بارگذاری میشود
2-
آیا در مرورگری که دارید باهاش سایت رو میبینید مشکلی درظاهر قالب دارید؟ یا آیا شده قسمتی عمل نکنه؟ من از مرورگر اپرا استفاده میکنم و تمام قسمتها عمل میکنه و مشکلی در ظاهر پیش نیامده
3-
از لحاظ زیبایی چطور شده؟ خیلی زیباتر از قبل به نظر میرسه قبلی هم زیبا بود ولی چون کمی برایمان تکراری شده بود اینو با جلوه بیشتری حس میکنیم
ولی به هر حال رنگ بندی ها و بنر سایت خیلی عالی هست ممنون رضا جان
4-
از لحاظ دسته بندی و نظم چطور شده؟ از لحاظ نظم و دسته بندی هم خیلی خوبه فقط یک انتقاد من همینجا بکنم اگر میشه مطالب تالار گفتمان در صفحه اصلی از تعداد 10 عدد به 30 تغییر پیدا کند و آخرین مطالب سایت از 5 عدد به 3 عدد یا 4 عدد تغییر پیدا کند زیرا ممکن است در روز 40 تاپیک زده شود اگر فقط 10 تای آخر نمایش بیابد بقیه به آرشیو میرود و سر 1 ساعت مطلب به آرشیو رفته و بیننده باید آن را جستجو کند و این کار باعث کمتر نظر دادن خوانندگان به مطالب تالار میشود ولی مطالب سایت چون نیاز به پاسخ و بحث ندارد بهتر است 3 مطلب آخر نمایش بیابد و در روز فقط 2 تاپیک به مطالب سایت اضافه شود اینجوری مطالب سایت هم به روز و مطلب دیروزم نمایش میابد
نظر شما چیست رضا جان؟؟؟؟؟؟؟
5-
امکاناتش چطوره؟امکانات که ننگو واقعا حرفی ندارم براش از بس عاااااااااااالیه امروز من زدم سایتو به زبان ایتالیایی نشان بدهد و سایت کلا زبان ایتالیایی درامد خیلی به نظرم عالیه
بازم جای سپاس از رضا جان رو داره
6-
شلوغ تر شده؟ خلوتر شده؟ قابل هضم و فهم شده؟از نظر شلوغی من فکر میکنم مشکلی نداره و تمام مطالب باید نمایش یابد مخصوصا در صفحه اصلی سمت راست تفکیک مطالب سایت رو قرار دادید خیلی عالیه خلوترم فقط بنر بالای سایت شده که اونم عالیه ولی ایرانی دوباره را به خوبی معنی نکرده که اونم با مشکلات الان ایران بهتره همینجوری باشه
فکر کنم به تمام سوالاتتان جواب دادم بازم میگم رضاجان کارت عالیه
امیدوارم همیشه موفق باشی
راستی امروز تولد قالبه نظرتون چیه براش یک تولد بگیریم