روبوسی با قالب قدیمی سایت و تالارگفتمان

اخبار و اطلاعیه های سایت ری ایران و تالار جان روشن و انجمن ها در این انجمن قرار میگیرد.

پستتوسط admin » دوشنبه شهريور ماه 23, 1388 6:29 pm

روبوسی با قالب قدیمی سایت و تالارگفتمان

درود دوستان.

همونطوری که طی انواع و اقسام اعلامیه و اطلاعیه واعلانیه و ... داشتیم :D (انگار میخوایم انقلاب بکنیم :D ) قراره قالب جدید سایت رو نصب کنیم

دلیل اصلی طراحی قالب جدید تناسب با امکانات سایت و نیز افزایش سرعت بارگزاری آن میباشد. البته بارها و بارها گفته شده که مرورگر Internet Explorer مناسب نمیباشد برای مشاهده سایت ایران دوباره(البته برای هیچ سایتی)

مزایای بسیاری هم داره که ترجیح میدم پس از مشاهده توسط شما از زبون خود شماها بشنوم :P

قالب تالارگفتمان هم تغییر خواهد کرد که من نظری در باره قالب سایت و قالب تالارگفتمان نمیدم تا ببینم نظر خود شما چطور خواهد بود |-1-|

قالب ها در روز سه شنبه یعنی 24 شهریور بر روی سایت قرار خواهند گرفت و در صورتی که مشکلی نداشته باشن میمونن بر روی سایت لذا شما از الان بمدت تقریبا نصف روز فرصت دارید که با قالب قدیمی سایت خداحافظی کنید |-30-|

شاید دیگه این قالب رو نبینید 8)  باهاش روبوسی کنید. چقدر این دنیا بی وفا هستش خدااااااااا. به هیچ کسی رحم نکرد :cry:
:D :D
بدرود
امضا

خدایا لطفا به بعضی از آنهاییکه ایمان آورده اند یادآوری کن

که تو خدا هستی نه آنها !!!

|___________________ری ايران___________________|

برای نویسنده این مطلب admin تشکر کننده ها:
yasbahary (جمعه تير ماه 30, 1390 2:57 am)
رتبه: 5.26%

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

نام واقعی: رضا تیلور
تاريخ عضويت: چهارشنبه فروردين ماه 11, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 995 بار
تشکر شده: 546 بار

پستتوسط yasbahary » دوشنبه شهريور ماه 23, 1388 7:22 pm

خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی عااااااااااااااالیه کارتون  |-32-|  |-32-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|
موفق باشید آقا رضا
واقعا سایت مدیون شماست  :arrow:
اگر شما نباشید سایت هیچ پیشرفتی ندارد واقعا نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم  |-24-|
امضا

نماد کاربر

yasbahary
مدیر ارشد تالار
مدیر ارشد تالار

نام واقعی: الهام
تشکر کرده: 1295 بار
تشکر شده: 1283 بار

پستتوسط my-i-world » دوشنبه شهريور ماه 23, 1388 8:31 pm

ممنون رضا جان ما منتظريم |-40-|
نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 13, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 221 بار
تشکر شده: 160 بار

پستتوسط King » سه شنبه شهريور ماه 23, 1388 2:25 am

ایووووووووووووول بابا .چه با حال شده.ممنون ازت رضا.
امضا
زندگی بافتن یک قالیست نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی ,نقشه را اوست که تعیین کرده,تو در این بین فقط میبافی, نقشه را خوب ببین

نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند

نماد کاربر

King
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته

نام واقعی: amin
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 31, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 14 بار
تشکر شده: 63 بار

پستتوسط admin » سه شنبه شهريور ماه 23, 1388 3:54 am

[align=center]اینم از قالب ها:  |-2-| دوستان عزیز منتظر نظرات، انتقادات و پیشنهاداتتون هستم...[/align]

ادیتور برای تالارگفتمان هم آماده هست و فقط در دست بررسی هست و اگه از لحاظ امنیتی مشکل ایجاد نکنه اون هم پیاده میشه |-20-|

فعلا منتظرتون هستم. حتما نظر بدید ببینیم چطوره :o

اگه تونستید موارد زیر رو در سیستم خودتون بررسی بکنید و بگید

- سرعت بارگذاری سایت نسبت به قبل چطور شده؟

- آیا در مرورگری که دارید باهاش سایت رو میبینید مشکلی درظاهر قالب دارید؟ یا آیا شده قسمتی عمل نکنه؟

- از لحاظ زیبایی چطور شده؟

- از لحاظ دسته بندی و نظم چطور شده؟

- امکاناتش چطوره؟

- شلوغ تر شده؟ خلوتر شده؟ قابل هضم و فهم شده؟

چی شددددددددددده؟ هرچی شده بگید :D

و موارد دیگه ای که میتونید در مورد قالب و سرعت و ... و کلا سایت بکنید رو دریغ نکنید. فقط حتما دقت بکنید بعد نظر بدید. ما فعلا رفتیم|-11-| |-39-|

آخرين ويرايش توسط admin on يکشنبه مهر ماه 11, 1388 1:22 am, ويرايش شده در 2.
امضا

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

پستتوسط Sheva7 » سه شنبه شهريور ماه 24, 1388 5:55 am

از نظر گرافیکی خیلی بهتر شده  |-20-|
از نظر دسترسی هم خیلی بهتر شده |-20-|

یه بدی داره معلوم نمیشه این پست توی چه تاریخی و چه ساعتی گفته شده  :D

اگه بازم داشت میگم
نماد کاربر

Sheva7
مدیر ارشد تالار
مدیر ارشد تالار

نام واقعی: ایمان
تاريخ عضويت: جمعه مرداد ماه 29, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 887 بار
تشکر شده: 1304 بار

پستتوسط King » سه شنبه شهريور ماه 24, 1388 6:24 am

خیلی خوشگل تر و با سرعت تر شده.هیچ جای انتقاد نذاشتی کلک. :D  :D  :D  :D
امضا
زندگی بافتن یک قالیست نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی ,نقشه را اوست که تعیین کرده,تو در این بین فقط میبافی, نقشه را خوب ببین

نماد کاربر

King
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته

پستتوسط King » سه شنبه شهريور ماه 24, 1388 6:26 am

خیلی خوشگل تر و با سرعت تر شده.هیچ جای انتقاد نذاشتی کلک. :D  :D  :D  :D
فقط نمی دانم چرا من را یک دفعه به عنوان هکر شناخت.فقط این قالب یدونه بدی داره اوونم اینه که تهمت میزنه :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
امضا

نماد کاربر

King
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته

پستتوسط maysam66 » سه شنبه شهريور ماه 24, 1388 8:21 am

ایول اقا رضا خیلی باحال شود امین جون سایت هم فهمید تو هکر هستی دیگه خودتو لو بده :D
امضا

خداوندا من با تما م كوچكيم يك چيز از تو بيشتر دارم و آن هم خداي است كه من دارم و تو نداري

maysam66
عضو حرفه ای
عضو حرفه ای

نام واقعی: علی
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 3, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 115 بار
تشکر شده: 155 بار

پستتوسط yasbahary » سه شنبه شهريور ماه 24, 1388 11:56 am

رضا جان بازم مثل همیشه حرف نداشت کارت

منم انتقاد ها و نظراتمو میگم

1-سرعت بارگذاری سایت نسبت به قبل چطور شده؟ سرعت بالا آمدن سایت نسبت به قبل خیلی بهتر شده و زودتر سایت بارگذاری میشود

2- آیا در مرورگری که دارید باهاش سایت رو میبینید مشکلی درظاهر قالب دارید؟ یا آیا شده قسمتی عمل نکنه؟ من از مرورگر اپرا استفاده میکنم و تمام قسمتها عمل میکنه و مشکلی در ظاهر پیش نیامده

3- از لحاظ زیبایی چطور شده؟ خیلی زیباتر از قبل به نظر میرسه قبلی هم زیبا بود ولی چون کمی برایمان تکراری شده بود اینو با جلوه بیشتری حس میکنیم
ولی به هر حال رنگ بندی ها و بنر سایت خیلی عالی هست ممنون رضا جان |-40-|

4- از لحاظ دسته بندی و نظم چطور شده؟ از لحاظ نظم و دسته بندی هم خیلی خوبه فقط یک انتقاد من همینجا بکنم  اگر میشه مطالب تالار گفتمان در صفحه اصلی از تعداد 10 عدد به 30 تغییر پیدا کند و آخرین مطالب سایت از 5 عدد به 3 عدد یا 4 عدد تغییر پیدا کند زیرا ممکن است در روز 40 تاپیک زده شود اگر فقط 10 تای آخر نمایش بیابد بقیه به آرشیو میرود و سر 1 ساعت مطلب به آرشیو رفته و بیننده باید آن را جستجو کند و این کار باعث کمتر نظر دادن خوانندگان به مطالب تالار میشود ولی مطالب سایت چون نیاز به پاسخ و بحث ندارد بهتر است 3 مطلب آخر نمایش بیابد و در روز فقط 2 تاپیک به مطالب سایت اضافه شود اینجوری مطالب سایت هم به روز و مطلب دیروزم نمایش میابد
نظر شما چیست رضا جان؟؟؟؟؟؟؟

5-امکاناتش چطوره؟امکانات که ننگو واقعا حرفی ندارم براش از بس عاااااااااااالیه  امروز من زدم سایتو به زبان ایتالیایی نشان بدهد و سایت کلا زبان ایتالیایی درامد خیلی به نظرم عالیه
بازم جای سپاس از رضا جان رو داره |-32-|

6- شلوغ تر شده؟ خلوتر شده؟ قابل هضم و فهم شده؟از نظر شلوغی من فکر میکنم مشکلی نداره و تمام مطالب باید نمایش یابد مخصوصا در صفحه اصلی سمت راست تفکیک مطالب سایت رو قرار دادید خیلی عالیه خلوترم فقط بنر بالای سایت شده که اونم عالیه ولی ایرانی دوباره را به خوبی معنی نکرده که اونم با مشکلات الان ایران بهتره همینجوری باشه  :wink:

فکر کنم به تمام سوالاتتان جواب دادم بازم میگم رضاجان کارت عالیه
امیدوارم همیشه موفق باشی
|-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|  |-40-|

راستی امروز تولد قالبه نظرتون چیه براش یک تولد بگیریم   :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :lol:

امضا

نماد کاربر

yasbahary
مدیر ارشد تالار
مدیر ارشد تالار

پستتوسط my-i-world » سه شنبه شهريور ماه 24, 1388 1:13 pm

عالیه پسر حرف نداره :twisted:
فقط همون مشکل تارخ پست هارو اگه حل کنی خیلی خوبه
راستی منم که با فایر فاکس میرم مشکلی ندارم |-21-|
نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 13, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 221 بار
تشکر شده: 160 بار

پستتوسط admin » سه شنبه شهريور ماه 24, 1388 3:44 pm

بچه ها از همگی ممنون هستم. یک چیزی رو هم بگم چون الهام خانم در جوابشون اشاره کرده بودند. شما تولد قالب جدید رو در تاریخ عید فطر بزارید چون در حال حاضر بصورت تست و رفع اشکالات قرار داده شده که شماها اشاره هایی هم کردید.

sheva7 جان بله من نیمه شب امروز این قسمت رو ترتیب دادم و حله و در دستور کار قرار گرفت. خیلی ممنون ایمان جان. بازم به همه جای سایت و تالار سر بزن ببین چیز دیگه ای نیست. ممنون میشم

King جان خیلی ممنون. در مورد هک هم باهات صحبت ها دارم :frown:  :D

maysam66 جان قابل نداره

yasbahary جان اول خیلی ممنون از نظر بسیار عالیت. خوب بررسی کردی. فقط لطفا بازم همه جا رو چک بکنید و بازم بگید. بگید. بگید.
خب در مورد انتقادت الهام خانم باید بگم که خیلی ممنون از انتقادت. الهام خانم اینطوریا هم که میگی نیست. در صفحه اصلی سایت تالارگفتمان از فناوری اجاکس استفاده کرده به این صورت که با قرار گرفتن دو دکمه قبل و بعد تمامی مطالب تالارگفتمان در همان لحظه و در همان مکان قابل رویت میباشد. شما از طریق این دو دکمه نه تنها ارسالی های دیروز پریروز رو میتونید ببینید بلکه تمامی مطالب رو میتونید ببینید. حتی اولین تاپیکی که در آغاز به کار سایت دادیم. همه و همه در این جعبه اول سایت میباشد فقط تعداد نمایش 10 هست که به نظرم خوبه.
بعدشم بیشتر افراد عضو از این قسمت استفاده میکنن و مابقی از طریق انجمن ها و یا گوگل و ... وارد میشن. کاربران عضو هم با سایت اشنا هستن و از این دو دکمه خیلی پرکاربرد استفاده میکنن |-1-|
بازم ممنون الهام خانم. به بحثت اگه به نتیجه نرسیدی باز ادامه بده |-40-|

my-i-world جان بله شما هم مثل ایمان جان اشاره کردی و منم در جواب به ایمان جان گفتم در دستور کار قرار گرفت:arrow:

دوستان تا به اینجا و تا به این ساعت خوب گفتید.:o لطفا تا روز عید فطر سعی کنید رس سایت رو بکشید بیرون طوری که یه نقطه هم از زیر دستتون در نرفته باشه. تا در روز عید فطر قالب کامل کامل باشه و دیگه کلید بخوره قالب  :D سایت

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط admin در يکشنبه مهر ماه 11, 1388 1:21 am .
امضا

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

پستتوسط admin » سه شنبه شهريور ماه 24, 1388 3:46 pm

با خوندن این نظراتتون خستگی دیشب و شب های قبل از تنم رفت بیرون. البته ناگفته نماند که خواب امروزم تا ساعت 2 ظهر هم بی تاثیر نبود :D  :roll:
امضا

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

پستتوسط yasbahary » چهارشنبه شهريور ماه 25, 1388 3:56 pm

رضا جان حرفتونو قبول دارم ولی میتونیم از بقیه بپرسیم ببینیم نظرشون چیه نظر من اینه که تعداد ارسالی های تالار 20 الی 30 باشه
10 خیلی کمه و خواننده تمایل به خوندن  پیدا نمیکنه حالا نظر بقیه رو باید جویا بشویم |-2-|  |-1-|
امضا

نماد کاربر

yasbahary
مدیر ارشد تالار
مدیر ارشد تالار

پستتوسط my-i-world » چهارشنبه شهريور ماه 25, 1388 6:41 pm

^منم با حرف الهام موافقم
نماد کاربر