قالب ورژن 4 در شنبه 26 دی ماه

اخبار و اطلاعیه های سایت ری ایران و تالار جان روشن و انجمن ها در این انجمن قرار میگیرد.

پستتوسط admin » چهارشنبه دي ماه 23, 1388 7:53 pm

قالب ورژن 4 در شنبه 26 دی ماه

با درود.

همونطوری که از عنوان معلومه قالب جدید تا 90% طراحی شده و ایشالا در روز شنبه بر روی سایت پیاده میشه.
(تا شنبه چند درصد هم پیش میره و چند درصد باقی مانده هم باید وقتی که قالب روی سایت هست تکمیل بشه اونم با نظرات شما)

خیلی ببخشید که زیاد توضیح نمیدم کمی بی حوصله هستم. ببخشید

تصویری از قالب:

مزیت هاش هم بمونه واسه وقتی که خودتون دیدید.
نظر فراموش نشه. چراکه تنها نظرات شماست که خستگی رو از تنمون در میاره.

یه خواهشی هم که دارم اینه که فقط نگید خوب بود عالی بود یا بد بود افتضاح بود بلکه دقیقا بگید کجای قالب فلان و فلان...
کامیاب باشید
امضا

خدایا لطفا به بعضی از آنهاییکه ایمان آورده اند یادآوری کن

که تو خدا هستی نه آنها !!!

|___________________ری ايران___________________|

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

نام واقعی: رضا تیلور
تاريخ عضويت: چهارشنبه فروردين ماه 11, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 995 بار
تشکر شده: 547 بار

پستتوسط yasbahary » چهارشنبه دي ماه 23, 1388 8:51 pm

اینجور که معلومه واقعا زحمت کشیدی و سنگ تموم گذاشتی خیییییییییییلی ممنون خسته نباشی آقا رضا

حالا از قالب بگم

قالب بسیار خلوت شده جوری که احساس آرامش رو به بیننده تلقی میکند ولی به نظرم اگر سمت راست  که زدی بخش ها دور اون مستطیل یک خط سبز رنگ حالت دور گیری باشه  که باعث جلوه بیشتر اون قسمت شود این نظر منه شایدم بزنی خوب از کار در نیاد و اینجوری زیباتر باشه به هر حال من نظرمو دادم

و نظر دومم این هست که قسمت بالا زیر بنر که قسمت بندی شده بهتر نیست یک بعد بهش بدی و رنگ زیر بعد پیدا کنه؟

در کل کارت حرف نداره و قالب خیلی خوووووووب و آرامش بخش شده موفق بااااااااااااااااااااشی همیشه

رضا جان تشکرررر تشکرررر
امضا

نماد کاربر

yasbahary
مدیر ارشد تالار
مدیر ارشد تالار

نام واقعی: الهام
تشکر کرده: 1298 بار
تشکر شده: 1283 بار

پستتوسط yasbahary » چهارشنبه دي ماه 23, 1388 9:33 pm

ضمنا من با وجود عکس نظرمو دادم و نظر اصلیمو موقع ای که قالب پیاده شد میدم

موفق و موید باشید
امضا

نماد کاربر

yasbahary
مدیر ارشد تالار
مدیر ارشد تالار

پستتوسط King » چهارشنبه دي ماه 23, 1388 11:21 pm

الان که هیچی نمیگم چون کامل ندیدم.ولی رضا بدون امین هنوز تو سایت هست کسی که بی هیچ تعارف و منظور بد نقد و بررسی میکند
امضا
زندگی بافتن یک قالیست نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی ,نقشه را اوست که تعیین کرده,تو در این بین فقط میبافی, نقشه را خوب ببین

نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند

نماد کاربر

King
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته

نام واقعی: amin
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 31, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 14 بار
تشکر شده: 63 بار

پستتوسط admin » پنج شنبه دي ماه 23, 1388 12:23 am

yasbahary جان ممنون شما همیشه باعث دلگرمی میشی
King جان افرین. در طراحی به افرادی مثل تو نیاز دارم البته اگه نظرات و انتقادات و پیشنهادات ناب بده

اتفاقا توی آخرین جمله هم میخواستم تو رو مثال بزنم که گفتم نزنم بهتره. میخواستم بگم مثل امین حالت سه پیچ نظر بدید
امضا

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

پستتوسط shahkam » پنج شنبه دي ماه 24, 1388 12:21 pm

خوب رضا خودت میدونی من چه قدر اهل تغییرات هستم ، کار خوبی کردی که عوضش کردی ، قالب اومد بالا نظر و پیشنهاد رو میگم بهت ( اگه قابل بدونی )

ولی از این نگاه قالب خیلی زیبا و سبک شده

رضا رضا
امضا

نماد کاربر

shahkam
عضو معمولی
عضو معمولی

نام واقعی: shahkam
تاريخ عضويت: يکشنبه دي ماه 5, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 21 بار
تشکر شده: 39 بار

پستتوسط admin » پنج شنبه دي ماه 24, 1388 11:50 pm

ممنون شاهکام جان. بذارید قالب پیاده بشه بعد ببینیم چیکار میکنیدااااا. اونوقت معلوم میشه که کی چند مرده حلاجه و خوش نظر...

درضمن بچه ها مرورگر Internet Explorer دیگه واقعا مفت نمی ارزه و نه تنها اینکه به درد نمیخوره بلکه مایه آبرو ریزی افرادی هست که ازش استفاده میکنن. الان توی کافی نت های در پیت همین مرورگر هست ولی توی کافی نت های حرفه ای در سطح باکلاس و خفن فایرفاکس و سافاری و ... هست.

این قالب جدید هم با مرورگر Internet Explorer سازگار نیست. دیگه ازش استفاده نکنید اقا جااااااااان. چطوری این سایت داران بگن؟ یاهو میگه گوگل میگه همه ی سایت های مهم میگن که آی ای استفاده نکنید و فایرفاکس استفاده کنید یا سافاری یا گوگل کروم...

پس یا فایرفاکس یا سافاری یا گوگل کروم... اپرا هم حتی ضعیفه. از همه ی این ها فایرفاکس از همه عالی تره
امضا

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

پستتوسط King » جمعه دي ماه 24, 1388 12:13 am

firefox
امضا
زندگی بافتن یک قالیست نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی ,نقشه را اوست که تعیین کرده,تو در این بین فقط میبافی, نقشه را خوب ببین

نماد کاربر

King
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته

پستتوسط admin » شنبه دي ماه 25, 1388 1:50 am

دوستان قالب با موفقیت نصب و پیاده شد. بعضی از قسمت ها کم کم ست میشه مثل تعداد آخرین ارسالی های تالارگفتمان که تعدادش رو همونطوری که دیدید کم کردم.

نکته قابل توجه برای اعضای قدیمی این هست که میبایست cache های مرورگرهای خود را بطور کامل پاک کنند تا فایل های قدیمی پاک و فایل های جدید بارگزاری شوند
امضا

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

پستتوسط yasbahary » شنبه دي ماه 26, 1388 10:57 am

رضا جان واقعا بهت تبریک میگم زیرا خیلی دید عالیی  داری و ایده های جدید و خوبی میتونی بدی  

و اما در مورد قالب : قالب همانطور که گفتم خلوت و آرامش بخش شده و بسیار ایده گرایانه شده مخصوصا اون قسمت که مطالب تالار گفتمان و برترین کاربران هست که با کلیک بر روی هر قسمت وارد آن قسمت میشویم بسیار جالب و زیباست

رنگ قالب هم خوب شده و همینطور بنر بالای سایت هم طراحیش عالی شده یک سوالم در مورد بنر بالای سایت دارم چرا از پر استفاده کرده اید؟؟؟

اون قسمت باز و بسته شدن بخشها هم که توسط سلیقه و کارایی خود کاربر انجام میگیرد بسیار جالب و خلاقانه میباشد.

ولی ایده هایی که من در مورد تغییرات در قالب دارم

1 - قسمت تازه ها زیر عنوان بخشهاش رنگ بسیار کمرنگی از قرمز دیده میشود و انگار سفید است بهتره رنگشو پر رنگ تر کنی تا مثل بقیه بخشها به چشم آید.

2 - به نظر من در قسمتهایی که خدمات سایت را در یک کادر گذاشتی بهتر نیست اون فضای سفید داخل کادر را از آرم بسیار کمرنگ سایت یا کلمه ایرانی دوباره به همان رنگ خود کادر ولی بسیار کمرنگ و ملایم کمی پر کنیم ؟؟؟

در کل عالیست

و سایت ما با چنین مدیر خلاقی همیشه در رتبه اول قرار دارد

بسیار ممنونم رضا جان

امیدوارم همیشه شاهد موفقیتهای روز افزونت باشیم
امضا

نماد کاربر

yasbahary
مدیر ارشد تالار
مدیر ارشد تالار

پستتوسط admin » شنبه دي ماه 26, 1388 1:00 pm

yasbahary نوشته است:رنگ قالب هم خوب شده و همینطور بنر بالای سایت هم طراحیش عالی شده یک سوالم در مورد بنر بالای سایت دارم چرا از پر استفاده کرده اید؟؟؟

پر نیست الهام جان. یک چیز گرافیکی هست و به عنوان نماد ازش استفاده شده

yasbahary نوشته است:قسمت تازه ها زیر عنوان بخشهاش رنگ بسیار کمرنگیاز قرمز دیده میشود و انگار سفید است بهتره رنگشو پر رنگ تر کنی تا مثلبقیه بخشها به چشم آید.

الهام جان پر رنگش رو من قبلا تست کردم. چون رنگ قرمز و تند هست چشم رو کمی میزنه و این شد که کمرنگ ترش کردم

yasbahary نوشته است:به نظر من در قسمتهایی که خدمات سایت را در یککادر گذاشتی بهتر نیست اون فضای سفید داخل کادر را از آرم بسیار کمرنگسایت یا کلمه ایرانی دوباره به همان رنگ خود کادر ولی بسیار کمرنگ و ملایمکمی پر کنیم ؟؟؟

نظر خوبی بود. امتحان میکنم  

ایشالا شاهد موفقیت های روز افزون سایت و تیم مدیریتی و اعضا باشیم

امضا

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

پستتوسط King » شنبه دي ماه 26, 1388 6:51 pm

در مجموع سایت دچار سادگی قابل توجهی شده است که این موضوع خوبی هایی رو داره(بالا رفتن آپلود و ...) و بدی هایی داره (افراد مطلب جو با دیدن ظاهر به این سادگی دیگر حوصله ی رفتن به صحفات رو ندارن و یا فکر میکنن صفحه ای نیست).به نظر من اگه اون بنرهای رنگی پایین سایت که بخش عمدش سفیده کوچکتر شوند و مطالب خود سایت به پایین انتقال داده شود عالی میشه و درباره ی بنر اصلی بالای سایت هم باید بگم خوب شده ولی با جابجا کردن "جدید ترین مطالب سایت" به پایین صفحه.
امضا

نماد کاربر

King
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته

پستتوسط admin » شنبه دي ماه 26, 1388 7:07 pm

امین سادگی یکی از اهداف اصلی برای تغییر قالب بود.

بقیه دیدگاهت رو متوجه نشدم
امضا

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

پستتوسط King » شنبه دي ماه 26, 1388 7:22 pm

به نظر من اگه اون بنرهای رنگی پایین سایت که بخشعمدش سفیده کوچکتر شوند و مطالب خود سایت به پایین انتقال داده شود عالیمیشه و درباره ی بنر اصلی بالای سایت

هم باید بگم خوب شده ولی با جابجاکردن "جدید ترین مطالب سایت" به پایین صفحه.
امضا

نماد کاربر

King
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته

بازگشت به اخبار و اطلاعیه ها

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

به ری ایران امتیاز دهید