spara نوشته است:تعداد تاپیک ها در روز زیاده. باعث میشه یکی که یه مطلبو میزاره بعد دو ساعت 3/4 صفحه اونورتر مطلبشو ببینه.
کم باشه بقیه هم میتونند مطلبو ببینند و دنبال کنند. اگه هفتگی یا ماهانه یه تعداد باشه خیلی بهتره.
مثلا ماهانه 10 تاپیک.یا روزانه 1یا 2تا.البت این مای نظره و یو نظرو نیدونم.
بله درسته. برای همین ما یک قانون گذاشتیم که هر عضو در روز حداکثر 5تاپیک میتونه ارسال کنه که البته اوایل یک عضو ناراضی بود که رای گیری کردیم و این قانون رو گذاشتیم و خلاصه برطرف شد.
میشه هم طوری کرد که ماهانه 5تا تاپیک سقف باشه ولی اینطوری تالارگفتمان از کار میوفته و از به روز بودن درمیاد. تنها کاری که میشه کرد اینه که تیم کیفیت بذاریم تا درصورتی که تاپیکی مفید نبود با کارشناسی هایی که خود تیم انجام میده حذف بشه که البته اینم جای بحث داره و در موردش با مدیریت صحبت میکنم به وقتش...
اگر بخوایم بیشتر فشار بیاریم و 5 تا رو کمتر کنیم از طرف دیگه موجی از نارضایتی بوجود میاد.
اما در مورد اینکه افراد که دو روز نمیان و یهو میبینن کلی مطالب اضافه شده چیکار کنن؟ باید بگم که ورژن جدید تالارگفتمان رو من پیشاپیش دیدم. در پنل هر عضو میشه تاپیک هایی که از تاریخ فلان -به سایت سر نزده- به بعد رو ببینه و از طرف دیگه خود من هم صفحاتی مخصوص طراحی خواهم کرد که در تکمیل سایت به مرور خواهید دید که تا حدودی این موارد رو حل خواهد کرد
نظرسنجی ذکر شده در فوق
با تشکراز محمد جان