صحبتی خودمانی با کاربران و مدیران تالار ایرنی دوباره

مسائلی که مربوط به مدیران و همکاران سایت و تالار است را در این انجمن مطرح کنید. از جمله شکایات، انتقادات، تقدیر و تشکر و ...

پستتوسط yasbahary » پنج شنبه آذر ماه 5, 1388 6:06 pm

صحبتی خودمانی با کاربران و مدیران تالار ایرنی دوباره

با درود فراوان خدمت تک تک شما مهربانان

امروز میخوام باهاتون به عنوان یک خواهر کوچک و یک مدیر صحبتی داشته باشم امیدوارم تذکرات این جانب را پذیرا باشید چند روزی است وقتی نظرات کاربران و مدیران را  میبینم افسوس میخورم و دلم میشکنه همانطور که در بخش جان روشن گفته شد من همیشه آرزو داشتم تالاری داشته باشیم که مهمترین قانونش مهربانی به همدیگر باشه وقتی پا به خارج از این محیط مجازی میگذارم شاهد مردمانی هستم که تفریحشان زمین خوردن هم وطنشان است پسرانی را میبینم که میخواهند دختران را کم بیاورند و برایشان قهقه بخندند و شاهد دخترانی هستم که با بدترین لحن با  دوستانشان صحبت میکنند آیا این است اصل خلقت آیا این است انسانیت آیا این است زندگی ؟؟؟
افسوس افسوس که داریم از اصل هدف خلقت جدا میشویم اصل خلقت رسیدن به آفریننده مهربان است ولی ما داریم روز به روز از آن دور میشویم  آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟بیاییم کمی به خود آییم همیشه میگیم واااای نمازت قضا شد وااااای موهات دیده شد ولی شده به خودمون بگیم واااااای چرا اینجوری حرف میزنم ببینید دوستانم اینترنت یک محیط محدود است و وقتی حرفی میزنیم  با صحبت کردن حضوری فرق میکند و من نمیفهمم شما وقتی این حرف را زنید با مهربانی گفتید یا با خشونت و این باعث سوتفاهم و ناراحتی میشود پس هیچ وقت نمیخواهید به شوخی دعوا کنید چون ممکن است طرف مقابل از شوخیتان بد برداشت کند و باعث شکستن دلش بشود
پس حداقل در این محیط مجازی احترام همدیگر را داشته باشیم بیاییم برای یکدیگر شکلکهای محبت آمیز بفرستم و با هم به عنوان خواهر و برادر رفتار کنیم  متاسفانه من شاهد آن هستم که شکلکهای توهین آمیز در تالار بیشتر از محبت آمیز استفاده میشه اگر ببینم اینجوریست به رضا میگم تمام شکلکهای توهین آمیز را حذف کند  ولی اینجا محیطیست که باید عشق و محبت در آن به اوج برسد نه آنکه خشونت به اوج برسد

امیدوارم کسی از رفتارم دلخور نشده باشد و به تذکراتم جامه به عمل بپوشانید
امضا

نماد کاربر

yasbahary
مدیر ارشد تالار
مدیر ارشد تالار

نام واقعی: الهام
تاريخ عضويت: چهارشنبه فروردين ماه 11, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 1298 بار
تشکر شده: 1283 بار

بازگشت به مسائل عمومی مدیران و همکاران

چه کسي حاضر است ؟