از همون قدیم ندیما که یادم میاد ما ایرانی ها به چت علاقه دو چندان داشتیم .من در حدود 10 سال پیش بود که با چت و یاهو آشنا شدم و به روم های آسیا در یاهو میرفتم.چه دوران جالبی بود. همه میخواستنن بگن اون زمان ما هکریم و ادعا کنن .
الان هم اگر یه سر به رومهای یاهو بزنید میبینید همه بخش اسیا ایرانی ها هستن ولیکن نصف روم شده روبات تبلیغاتی.
حال در این میون یک ایرانی پروژه ای رو که سالیان پیش برای ساخت مسنجری جهانی آغاز کرده بود رو تکمیل کرد و حدود 1 سال پیش مسنجری رو به بازار داد به نام Hichatter که بر پایه پالتاک ساخته شده بود .این نرم افزار که از کیفیت صدای بسیار عالی برخوردار هست مکان مناسبی برای چت بازها بشمار میاد .الان هم اسم مسنجر رو به beyluxe تغییر داده و بسیار اون رو ارتقا داده و امکاناتی نظیر ویدو کنفرانس و ....بهش اضافه کرده .
در مجموع رو دست پالتاک بلند شده .البته بگم این مسنجر در حد جهانی ساخته شده و نه ایران و الان هم سری به اتاقهای چت اون بزنید رومهای زیادی از انگلیس و آمریکا تا چین و مالزی و ژاپن میبنید.
امکانات نرم افزار :
1-لاگین بسیار سریه نسبت به یاهو
2-حجم بسیار کم نرم افزار حدود 3 مگابایت
3-کیفیت صدای عالی
4-کیفیت ویدویی فوق العاده (البته این قسمتش پولی هست)
5-دارا بودن شکلک های بسیار زیاد نسبت به یاهو
6-امکان ساخت روم شخصی و مدیریت روم و همچنین نظارت بر روم (مثل یاهو بی در و پیکر نیست)
7-افلاین هاتون هیچ وقت نمیپره
8-هر ایدی که دوست داشتید میتونید بسازید (با حروف کوچیک و بزرگ و با فاصله یا بی فاصله و...)
9-در صورتی که ایدی های رنگی داشته باشید میتونید همزمان در چندین روم باشید.
خلاصه من که در مقایسه با یاهو کلی حال کردم .چون این طرف هم خودش انده چت بازی بوده میدونسته چی بزاره که ملت شهید پرور راضی باشن .
اگر خواستید نرم افزار رو دانلود کنید به این سایت برید
http://www.beyluxe.com/messenger/Download.html