مخالفتی با صیغه شدن خواهرانم ندارم..

مطالب خواندنی و جالب را اگر موضوع آن به هیچ کدام از انجمن ها مرتبط نبود را در این انجمن قرار دهید. دقت بفرمایید برای مطالب دینی، مذهبی، علمی، فلسفی، ادبی انجمن مخصوص وجود دارد.

پستتوسط Sheva7 » پنج شنبه شهريور ماه 18, 1389 11:08 am

مخالفتی با صیغه شدن خواهرانم ندارم..

می ‌گویند یکی از بزرگان نجف عیال را سه طلاقه کرده بود، دیگر امکان رجوع نداشت، باید محلّلی پیدا می ‌کرد تا خاتون را به عقد خویش درآورد و پس از همبستری، او را طلاق دهد، کاری بس دشوارو پر مخاطره بود، باید کسی می‌یافت که نه خاتون به او دل بندد و نه او به خاتون!


شیخ سردرگریبان به دنبال چاره بود، خاتون جوان و زیبا و گل اندام بود، نکند محلّل جا خوش کند و خاتون را رها نسازد، یا خاتون محلّل را بر شیخ ترجیح دهد! دراین اندیشه بود که صدای انکر الاصوات آب‌حوضی در کوچه پیچید، صدا را به سرش انداخته بود که : ” آب حوض می کشیم “ خودش از صدایش نتراشیده ترو نخراشیده تر بود، کچل و لوچ و پیس، با قدی کوتاه و چشمانی تنگ ودهانی دریده، دون مایه و بی‌فرهنگ، با پایی لنگ، ازمال دنیا سطلی داشت و یک لولهنگ، آب حوض می کشید، نگاه به اوکفاره داشت و دیدنش درخواب صدقه، شیخ چون ارشمیدس فریاد کرد که یافتم، یافتم و سربرهنه به کوچه پرید، دیگر آب‌حوضی نمی‌دید، او واسطه وصال بود، دراوجمال یارمی‌دید، او را به اندرون دعوت کرد و راز خویش با او در میان گذاشت، گفت :” همیشه تو آب ما می کشی و اینک ما، همیشه یک درهم می ستاندی و اینک صد دینار، اما حواست باشد که زود کارت را بکنی و بروی!”


آب‌حوضی انگار در عرش پرواز می کرد، خانه شیخ را یکی‌ازقصرهای بهشت می‌دید که درغرفه های آن حوریان منتظرند، او که عمری‌عزب بود و معذب و دست درآغوش خویش‌داشت، با خود گفت :” صد دینار هم ندهی در خدمتم! “ اما به شیخ گفت:” شما بر من ولایت دارید، امرامر شماست”


القصه، برای اولین بار بود که دلی از عزا در‌آورد و کامروا با صد سکه دینار طلا از خانه شیخ بیرون آمد، سبکبال شده بود، انگار بر بال ملائک قدم می گذاشت، برعمررفته افسوس می خورد و می گفت: ” عجب کسب پر منفعتی!”


فردا صبح شیخ با صدای آب‌حوضی بیدار شد، از همیشه سحرخیزترشده بود و صدایش رساتر، اما چیز دیگری می گفت، او داد می زد: ” من یطلب محلّل؟ ” ” چه کسی محلّل می خواهد؟” شیخ بیرون آمد و گفت: ” این چه بی‌آبرویی است که راه انداخته‌ای؟” آب‌حوضی – ببخشید محلّل – پاسخ داد:” راستش دیدم کارش راحتترودرآمدش بیشتراست، شغلم را عوض کردم! “

این حکایت روزگار ماست، علماء همه جورش را با این ملت تجربه کرده بودند، 24 سال کابینه در اختیار روحانیت بود، جابجایی سید و شیخ و سید هم جواب نمی داد، سه روحانی این عروس را در کابین خویش داشتند و اینک محلّلی لازم بود با شرایط کذا و کذا! باید آنقدر زشت باشد و زشتی کند که ملت نه تنها دل بر او نبندد که از ترس او به دامان داماد قبل پناه برد، قدرش را بداند و اورا بر روی سر بنشاند، و از سویی کسی باشد که اگر خواست جا خوش کند، زورمان به او برسد و دمش را بگیریم و بیرون بیاندازیمش!
اما امروز محلّل جا خوش کرده است و با بزک و دوزک، با دروغ و فریب و با خرج کردن از کیسه شیخ می خواهد دردل خاتون جا بازکند، تازه همکاران سابق را هم دعوت کرده است که بیایید، این شغل راحتتر‌وپرمنفعت تراست وبرای دور بعدهم محلّل‌ها صف کشیده اند.
بیچاره خاتون!!

ببخشید اگه بی ادبی هست اما این آقایون شنیدن بیشتر از این حرفها لیاقتشونه.

نویسنده :دکتر مهدی خزعلی


-------------------------------------------------------------------------------------------------------



کوچک زاده: مخالفتی با صیغه شدن خواهرانم ندارم
خبرگزاری فارس: صیغه برای لذت بردن است و ما نبایستی از ترس سرزنش غربی ها و مشتی مزدور داخلی، مانع ترویج این سنت اسلامی شویم که به شدت مورد علاقه پیامبر اکرم و ائمه اطهار بود. به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی کوچک زاده نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو فراکسیون انقلاب اسلامی امروز در جلسه ی علنی مجلس و در جریان بررسی لایحه ی حمایت از خانواده سخنانی در ارتباط با جایگاه ویژه ی صیغه در جامعه ایراد کردند اما گویا این سخنان که انصافن به حق بود، به مذاق عده ای که صد البته در اقلیت هستند، خوش نیامده است. پس از جنجالی که این گروه مزدور به راه انداختند، تماسی با آقای کوچک زاده گرفتیم و نظر ایشان را در این رابطه جویا شدیم. آقای کوچک زاده ضمن تاکید مجدد بر جایگاه صیغه، گفتند: «میدانیم که اکثریت جمعیت کشور ما را جوانان تشکیل می دهند. خوب برای همه ی جوانان امکان ازدواج وجود ندارد و ما چه بخواهیم و چه نخواهیم، عده ی زیادی از آن ها برای ارضای میل جنسی اشان، روی به روابط نامشروع می آورند.» آقای کوچک زاده افزودند: «اسلام دین کاملی است و برای تمامی مشکلات بشریت راه حل دارد. راه حل اسلام برای جوانانی که امکان ازدواج ندارند، صیغه کردن است و ما بایستی تمام قد و بدون ترس از غوغا سالاری دشمنان، به جد این سنت الهی را تبلیغ و ترویج کنیم.» عضو فراکسیون انقلاب اسلامی در پایان افزودند: «پس از صحبت های من در مجلس، یکی از نمایندگان نزدم آمد و پس از کلی حاشیه رفتن گفت “من میدونم شما دو تا خواهر جوان دارید، وجدانن اگه کسی بخواد اون ها رو صیغه کنه، شما قبول می کنید؟” من جوابی رو که اون جا دادم، این جا هم میگم. من اعتقاد دارم که برای رسیدن به هر هدفی، بایستی هزینه ی اون رو داد پس اگه صیغه شدن خواهران من، کمکی به ترویج این سنت الهی میکنه، من اصلن مخالفتی ندارم و همین جا اعلام میکنم از فردا درب خانه ی ما به روی متقاضیان باز است و هر دو خواهر من آماده ی سرویس دهی به جوانان نیازمند هستند.» خبرگزاری فارس ضمن ارج نهادن به این روحیه ی ایثار و فداکاری، از دختران و خواهران سایر مسئولین نظام نیز درخواست دارد از این رویه تبعیت کنند که هم اجر دنیوی دارد و هم اخروی.
امضا


__________________________________________________________



هرگز نقاش خوبی نخواهم شد...

امشب،

دلی کشیدم

شبیه نیمه ی سیبی

که به خاطر لرزش دستانم

زیر آواری از رنگها

مدفون شد!


_____________________________________________













نماد کاربر

Sheva7
مدیر ارشد تالار
مدیر ارشد تالار
 
نام واقعی: ایمان
پست ها : 5946
تاريخ عضويت: جمعه مرداد ماه 29, 1388 12:00 am
محل سکونت: کرمان
تشکر کرده: 887 بار
تشکر شده: 1305 بار

پستتوسط alimortazavi » پنج شنبه شهريور ماه 18, 1389 12:33 pm

بچه کجاست این یارو؟؟؟؟طرفای رشت اونوراست،نه؟؟؟؟؟؟؟
امضا
بگویید روی سنگ قبرمان تاریخ نزنند تا آیندگان ندانند بی عرضگان این برهه از تاریخ ما بودیم..
(خسرو گلسرخی)


نماد کاربر

alimortazavi
همکار
همکار
 
نام واقعی: seyed
پست ها : 2940
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 2, 1389 12:00 am
محل سکونت: قزوین
تشکر کرده: 1017 بار
تشکر شده: 431 بار

پستتوسط spara » پنج شنبه شهريور ماه 18, 1389 6:07 pm

كوچك زاده كيه اصلا؟
يعني با يه جمله ي ساده ميشه هر كاري با هركي كرد؟
و اسم طرف با چنر تا كلمه از فاحشه به زن سالم تغيير ميكنه؟
اين اسلام واقعي نيست
امضا

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فقط به خاطر تو




نماد کاربر

spara
دارای مدال برنز
دارای مدال برنز
 
نام واقعی: آقا محمد خان
پست ها : 5317
تاريخ عضويت: پنج شنبه بهمن ماه 14, 1388 12:00 am
محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
تشکر کرده: 804 بار
تشکر شده: 1307 بار

پستتوسط admin » پنج شنبه شهريور ماه 18, 1389 9:10 pm

اين جملشو نگاه كنيد:
هر دو خواهر من آماده ی سرویس دهی به جوانان نیازمند هستند

همين الانش بعضي ها گرفتار چنين چيزي هستن و خيلي كارا ميكنن. با اين كار ديگه همه چي علني ميشه و يه بازار واسه خودش ايجاد ميشه. همين اقايي كه خواهرانشو براي سرويس دهدي اماده دونسته يه مغازه بزنه و همونجا يه جا درست كنه و سرويس هاي 1 ساعته و نيم ساعته بده با انواع قيمت ها. نونش تو روغنه. مرتيكه...

امضا
_____________________________________________
|                                   REIRAN.COM                                 |

خدایا لطفا به بعضی از آنهاییکه ایمان آورده اند یادآوری کن

که تو خدا هستی نه آنها !!!

|___________________ری ايران___________________|



نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل
 
نام واقعی: رضا تیلور
پست ها : 6177
تاريخ عضويت: چهارشنبه فروردين ماه 11, 1388 12:00 am
محل سکونت: پرشین_کاسپین
تشکر کرده: 996 بار
تشکر شده: 547 بار


بازگشت به مطالب خواندنی و جالب متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

به ری ایران امتیاز دهید