اوه ، my bad !
ندیدم.
ببخشید.

دقیقا برعکس است و به شما مدیرا مربوط میشه که با تذکر خود به همه بفهمونید که توی سایت باید مطالب جدید گذاشت.
از تیم مدیریت خواهش میکنم که اول تکلیفشون با خودشون مشخص کنند
بعد بیان برای کاربرا هم روشن توضیح بدن
ولی من شک دارم چون اگه اینطوری بود خودتو مثل یک معلم نمیدی مارو شاگرد که در مواقعی که لازم میبینی مارو کتک بزنی(از این جملت واقعا خوشم نیومد)
پس باید از رضا هم 5 امتیاز کم میکردی به خاطر اینکه اونم تو اون تاپیک پست نامربوط داد:فکر میکنی اومدی تو سایت منت برای من گذاشتی

ميگم از لابه لاي حرفاي ادم ميكشيد بيرون اينه. الان ميبيني فرهاد از فردا مياد دستور ميده و انتظار داره من به عنوان كارمند انجام بدم. بعد هم به اين حرفم استناد كنهرضا هم که به قول خودش فقط کارمند این سایته نه صاحبش
پس اگه واقعا به اون دلیل از محمد و نازنین امتیاز کم کردی از رضا هم کم کن

تكليف ما مشخص هست. چشم بينا ميخواد. مديران هم ادمن و اخلاقيات و طرز صحبتشون متفاوته
لازم هم نميدونم دلايلش رو بگم و بخوام بحث جديدي باز كنم.
باز هم لازم نميدونم بيشتر از اين براي شما توضيح بدم
بعضي چيزا نبايد روشن بيان بشه وگرنه بحث الكي پيش مياد
اگه يخورده فكر ميكردي ميفهميدي كه پست من نامربوط نبود و كاملا به پست هاي قبلش ربط داشت

خب کم کنه دیگه خندیدن نداره.هر کسی اونجا پستنامربوط داده باید ازش امتیاز کم بشه.قوانین سایت خودته.یعد پست نباید بهپست قبلش ربط داشته باشه باید به موضوع تاپیک مربوط باشه(اینارو که مندیگه نباید به تو بگم ماشالله خودت مدیر سایتی)
شدیدا منتظرم ببینم
راستی به این یکی قانون خودتونم یک نگاهی بنداز
مدير اينطور تشخيص داده. من هم تائيدش كردم و درنهايت اجرا شد.

و اطمينان ميدم كه حق كسي رو ضايع نميكنيم. حداقل ميتونم بگم تلاش ميكنيم ضايع نشه.

فرهاد جان و امين جان و ... شما ازاد هستيد نظرتون رو بگيد و يا انتقادي داريد بيان كنيد. ولي نميتونيد چيزي رو به مديران تحميل كنيد. ما هم به اندازه كافي نظراتتون رو شنيديم و متوجه اذهان تون شديم و در تصميم اتخاذ شده تغييري صورت نميگيرد.

بچه ها من خودم بهش دسترسی دارم خودم دهنشو....(دومادتو چیزی نگو زهرا)
دهنشو سرویس میکنم.اون نمیتونه دهن منو سرویس کنه
2/3تا زدم تو سرش و بعدش هم مثل روزای قبل کرکر خنده و ....
منم اون قضیه امتیازو با رضا و الهام خانوم حلش کردم.
(من و الهام 

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان