متال موسیقی به ژرفای اقیانوس+تاریخچه

در این انجمن میتوانید موضوعاتی که در ذهن خود دارید را مطرح کنید و کاربران سایت را دعوت به شرکت در گفتگو و مباحث خود کنید. لطفا اگر موضوع مطلب گفتگویی شما در بخش های دیگر انجمنی مخصوص دارد از مطرح کردن آن در این انجمن جداً خودداری کنید.

پستتوسط my-i-world » سه شنبه شهريور ماه 2, 1389 10:27 am

.بعد اینکه تکسو خوندم این سوالا برام پیش اومد

گفتم فقط جهت اطلاعات عمومی به شعر تو راک و متال میگن لیریک نه تکست

اینو اصلا قبول ندارم.انگار اینکه دری وری بگی بعد بگی این سبک شعر منه.

میدوی مشکل چیه؟مشکل اینه که تو فکر میکنی موسیقی باید مثل رپ باشه

بزار بیشتر توضیح بدم:ببین رپ برای این اومد که مشکلات سیاه ها و جامعه رو بیان کنه .خب باید واضح بیان میشد

ولی متالی که تو سبک های دووم و دث و فیونرال و.... بیان میشه اصلا کارش چیز دیگه ایه

خواننده تو ین بک ها طوری شعر میگه که شنونده های مختلف بتونند برداشت های مختلف بکنند و این یک هنره نه ضعف

حالا اگه تو دوست نداری اون بحثش جداست چون من خودم دوست دارم که اهنگی رو گوش بدم که توش دستم باز باشه و بتونم دربارش تفکر کنم

با فکر و درایت بود به یه موضوع میپرداخت و حاشیه ای شعر نمیگفت.این سبک نیست

حاشیه چیه بابا؟این که همش به اصل موضوع پرداخته

.اولش میگه کلا تو سیاهی هستی.بعدش میگه میای به روشنی.تناقض شدید

اینکه اول تو سیاهی باشی و بعد حقیقت رو پیدا کنی و به نور برسی کجاش تناقضه؟بعد اینجا نور و تاریکی استعاره هستند خودشون ملاک نیستند

وقتی آدم نا امید میشه یعنی دیگه شجاعت نداره.اگه شجاعت داشته باشه دیگه نا امید نمیشه و دوباره تلاش میکنه

بزار یک مثال بزنم واست:امام حسین خیلی امید داشت که بتونه با 72 نفر لشکر یزید رو شکست بده؟مسلما نه

ولی با شجاعت کامل جنگید و شهید شد(امیدوارم این مثال باعث منحرف شدن بحث تاپیک نشه)

آخه فرهاد جان.هر ترک تکست خودشو داره.من الان یه شعر میخونم دیگه نمیام هرچی تا حالا آهنگ دادمو بیارم توش.اینو اصلا قبول ندارم.اگه اینجوری باشه واقعا تکس گفتنش ضعیف بوده

گفتم که تو مشکلت اینه که فکر میکنی همه چی عین رپه

تو رپ تو تک اهنگ میدی بیرون ولی تو متال البوم میدن بیرون

به وفور میتونی ببینی البوم هایی رو که ترک هاش به هم وصلند و حول یک محور میچرخند

مثلا البوم فالن اونسنس درباره ی رستگاری یک انسانه

البوم tear the world down بند we are the fallen درباره ی یک داستان عاشقانست

حتی مثلا البوم a sombre dance از estatic fear اینقدر ترک هاش دنبال هم اند که مثلا اخر ترک اول, اول ترک دوم هم هست

خواهشا متال رو با رپ مقایسه نکن

نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 13, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 221 بار
تشکر شده: 160 بار

پستتوسط spara » سه شنبه شهريور ماه 2, 1389 5:46 pm

گفتم فقط جهت اطلاعات عمومی به شعر تو راک و متال میگن لیریک نه تکست

نه اين درست نيست پسر.هرچيزي رو كه نوشته ميشه بهش ميگن تكست.حالا رپ و پاپ و متال و... نداره.ليريك همون آوا هستش.اگه بخوايم لغتي بگيمْ بايد ليريك رو فقط تو پاپ و سنتي  بياريم.لير يعني آواز.
پس تفائت لغت چيزي رو عوض نميكنه

خواننده تو ین بک ها طوری شعر میگه که شنونده های مختلف بتونند برداشت های مختلف بکنند و این یک هنره نه ضعف

اگه منظورت ايهامه بايد يه توضيح كوموچولو بدم.

ايهام يه دوپهلو گويي هستش كه خيلي قشنگه.ولي اين تكسي كه من خونندم ايهام نداشت.هچل هپو بود

.آهنگ بايد يه چيزي رو دنبال كنه كه يكي ازش خوشش بياد.و بهش بگن طرفدار.وگرنه كسي جذب يه خواننده كه از هيچي نميگه نميشه.

مصلا من  يه آهنگ بخونم توش هي بگم ديوار درخت خيابون مار قطار ساز علف....
خوب اين چرندياته.ولي ممكنه يكي بياد بگه اينا همش به هم ربط داره.بگه مردم مارند كه تو خيابونند و حرفاشون به ساز تشبيه شده و درخت نماد آزادي و پاكيه و...
منظورم جا افتاد؟

اینکه اول تو سیاهی باشی و بعد حقیقت رو پیدا کنی و به نور برسی کجاش تناقضه؟

خوب اين تفسيره.خواننده خودش ميگه سياهي بي انتها.مثلا من بگم من الان ميميرم و 2روز ديگه ميرم غذا ميخورم.اين كجاش بهم ربط داره؟تناقضه

بزار یک مثال بزنم واست:امام حسین خیلی امید داشت که بتونه با 72 نفر لشکر یزید رو شکست بده؟مسلما نه

اينو كامل مخالفم.امام حسين با اميد كامل اومد به جنگ.حتي وقتي جعفر جني گفت بزار كمكت كنم گفت نه.نيروي آدم از جن بيشتره و ما پيروز ميشيم.اين تقدير خدا بود كه پيروز نشه و اسمش تا ابد تو تاريخ بمونه.اگه اميد نداشت اصلا جنگ نميكرد.

گفتم که تو مشکلت اینه که فکر میکنی همه چی عین رپه
آخه فرهاد جان.برادر من.شعر و آهنگ هرچيزي و از هر سبكي هم باشه بايد يه موضوع خاص داشته باشه و دنبال كنه.در غير اين صورت ميشه هجو.اين كجاش سبكه؟
اگه كل متال اينجوري باشه كلا متال خيلي خيلي سب‘ك sabokهستش و به درد گوش دادن نميخوره.مگه اينكه به خاطر موسيقيش و گيتاراش و فرياد هاي قشنگ گوش كني و به معنيش كاريت نباشه
امضا

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فقط به خاطر تو

نماد کاربر

spara
دارای مدال برنز
دارای مدال برنز

نام واقعی: آقا محمد خان
تاريخ عضويت: پنج شنبه بهمن ماه 14, 1388 12:00 am
محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
تشکر کرده: 804 بار
تشکر شده: 1307 بار

پستتوسط my-i-world » شنبه شهريور ماه 6, 1389 1:11 pm

نه اين درست نيست پسر.هرچيزي رو كه نوشته ميشه بهش ميگن تكست.حالا رپ وپاپ و متال و... نداره.ليريك همون آوا هستش.اگه بخوايم لغتي بگيمْ بايدليريك رو فقط تو پاپ و سنتي بياريم.لير يعني آواز.
پس تفائت لغت چيزي رو عوض نميكنه

حالا این خیلی چیز مهمی نیست گفتم یعنی بین متال باز ها بیشتر از لفظ لیریک استفاده میشه.اینطوری بیشتر مرسومه همین

اگه منظورت ايهامه بايد يه توضيح كوموچولو بدم.

نه منظورم زیان سمبولیکه
دکتر شریعتی اول کتاب "انسان"ش کامل درباره ی این زبان توضیح داده من فقط یک بخشش رو برات مینویسم اگه وست داشتی برو دنبالش:
زبان سمبلیک زبانیست که رمز معانی را بیان میکند.این بهترین و عالیترین زبانیست که امروزه بشر بدان دسترسی پیدا کرده و از زبان اخباری یعنی زبان روشن که مستقیما معنی را ادا میکند ارزشی عمیق تر و جاوید تر دارد.زبان راسته یعنی زبانی که سمبل و رمز ندارد.زبانیست که ممکن ست برای تعلیم ساده تر باشدولی ماندنی نیست ....

مصلا من يه آهنگ بخونم توش هي بگم ديوار درخت خيابون مار قطار ساز علف....
خوب اين چرندياته.ولي ممكنه يكي بياد بگه اينا همش به هم ربط داره.بگهمردم مارند كه تو خيابونند و حرفاشون به ساز تشبيه شده و درخت نماد آزاديو پاكيه و...
منظورم جا افتاد؟

اگه یکی بیاد اینا رو به منظور رسوندن پیامی به وسیله ی همون زبان سمبلیک بگه چرندیات نیست بلکه ارزشمنده مثل بیشتر کار های محسن نامجو
فقط ممکنه این زبان توسط هر کسی درک نشه که خب اونموقع بی معنی میاد ولی اگه درک بشه بسیار ارزشمند ا
خوب اين تفسيره.خواننده خودش ميگه سياهي بي انتها.مثلا من بگم من الانميميرم و 2روز ديگه ميرم غذا ميخورم.اين كجاش بهم ربط داره؟تناقضه

من نمیدونم این بحث سیاهی و نوری که تو اینقدر بهش گیر دادی چه ربطی به عقاید شاعر داره؟ما قرار بود سر عقاید بحث کنیم دیگه
.
.
ممکنه تو اون دنیا غذا بخوری
اگه كل متال اينجوري باشه كلا متال خيلي خيلي سب‘ك sabokهستش و به درد گوشدادن نميخوره.مگه اينكه به خاطر موسيقيش و گيتاراش و فرياد هاي قشنگ گوشكني و به معنيش كاريت نباشه

اخه این وسط یک مشکلی هست
ببین تو میخوای با سبک متال اشنا بشی(اونطور که خودت بهم تو یاهو گفتی)ولی یک اهنگ متال هم گوش ندی؟
اصلا اینطور چیزی محاله
چون متتال عین رپ نیست که همه چیزش شعرش باشه
نصف پیام و حسی که سازنده قصد داره به شنونده انتقال بده تو موسیقی متال نهفتست
حالا اگه تو فقط بیای شعرشو بخونی بدون اهنگ در حقیقت نصف اهنگ رو نداری
من حاضرم تا هر کجا که تو میخوای باهات در باره ی تمام موضوعات متال بحث کنم ولی تو باید اهنگی رو که ما قصد داریم درباره ی شعرش بحث کنیم و گوش کرده باشی یا برات لینک بزارم دانلود کنی گوش بدی
اگه دیگه سر این شعر بحثی نمونده برم سراغ شعرو اهنگ بعدی

نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:

پستتوسط spara » دوشنبه شهريور ماه 7, 1389 2:25 am

یعنی بین متال باز ها بیشتر از لفظ لیریک استفاده میشه.اینطوری بیشتر مرسومه همین

خوب پسر اینو از اول میگفتی دیگه.میدونم چی میگی.مثل تکست که بین رپرا مرسومه.درست

نه منظورم زیان سمبولیکه

آخه ببین فرهاد جان.اینی که تو میگی با این زبان سمبلیک زمین تا زیر زمین فرق داره پسر.
تو ادبیات سمبلیک همه چیزهایی که گفته میشه به عنوان یه سمبل شناخته شده هستش.مثلا گل رز رو  سمبل عشق میدونن همه.یا مثلا سرو رو همه ی شاعرا و اهل ادبیات سمبل راست قامتی و مبارزه میدونن.
یا مثلا اون سردفتر مولانا که اونم سمبلیک هستش و خودش رو به نی تشبیه میکنه و از نی میگه.ولی در اصل داره خودشو میگه.

آره درسته.اگه تو شعر از سمبل استفاده بشه نتیجش یه شعر ناب میشه.ولی اینی که تو میگی که تو متال شاعر یه جوری مینویسه که افراد مختلف برداشت های مختلف کنن این شعر سمبلیک نیست.مثلا الان بر فرض مثال یکی برگرده به من بگه تو مثل آشغال هستی من پیش خودم فکر نمیکنم که منظورش طلای کثیف بوده و بی احترامی نکرده.میگم بهم توهین کرده و پدرش هم در میارم.
قبول دارم هنر یه مقدار زیادی قاریشمیشه ها.مثلا یه تابلو از پیکاسو بود نمیدونم کی(ki) بود تو یه نمایشگاه گذاشته بودن.بعد از یه هفته و بعد از کلی به به و چه چه یکی از شاگردای شاگردای ... پیدا میشه میگه تابلو رو برعکس گذاشتید.
ولی اینجور قاراشمیشی تو شعر راه نداره پسر.کافیه فقط یکم شعر محتواش کم باشه یا توش گزاف گفته باشن.به راحتی شوت میشه.(یاد 5/6 تا تکس های اولم افتادم)
خوب این از این

من نمیدونم این بحث سیاهی و نوری که تو اینقدر بهش گیر دادی چه ربطی به عقاید شاعر داره؟ما قرار بود سر عقاید بحث کنیم دیگه

این مگه جزء عقایدش نبود؟من اون اول گفتم شاعرش داره گیج میزنه(خیلی ببخشید قصد اهانت ندارم فقط واژه پیدا نکردم) و میخواد خودشو با شعر خالی کنه و شما مخالفت  و.... حالا بماند

ممکنه تو اون دنیا غذا بخوری

حالا اومدیم اون دنیا رستوران نداشت.اونموقع چی؟؟؟من باید تا قیامت گشنه بمونم؟

حالا اگه تو فقط بیای شعرشو بخونی بدون اهنگ در حقیقت نصف اهنگ رو نداری

فرهاد جان من با آهنگسازایی که حتی برای مدت کوتاه در ارتباط بودم همشون بدون استثنا از روی شعر آهنگ رو میسازن.این یه چیز خیلی خیلی خیلی مهمه تو آهنگ سازی و باید آهنگ با شعر مچ باشه.نه شعر با آهنگ.مطمئنم تو کل موسیقی ها هم همینطوره و اول از همه شعر کار مهمه.

ولی یک اهنگ متال هم گوش ندی؟

من چند تا از کارهای لینکینگ پارک (in the end/crawling/breaking the habit/one step closer و کار خیلی خیلی ردیف faint از همین گروه و آهنگ i want to live فکر کنم "نمیدونم "شایدم in flames از بازم نمیدونم کی فکر کنم خوانندش come clarity باشه چون خوب رو آهنگ ننوشته و همچنین کارهای رامشتین رو گوشیدم.
دیگه خدمت گلت عرض شود که یه آهنگ هم گوشیدم روش نوشته بود westlife دیگه نمیدونم خوانندش بود یا اسم آهنگ.از اون متال های آرومه که میگی خوابت میبره.شایدم متال نیست.دقیق نمیدونم چون یه گروه میخونن.در کل دستم بیاد گوش میدم.

آره حاجی.انقدرا هم که فکر میکنی از متال دور نیستیم.گه گاهی به دستمان بیاید به نقد و بررسی آن پرداخته.البته ما که از لیریک(حال کردی؟)آن اندک چیزکی حالیمان میشود.ولی موسیقی آن را به 80 قسمت مساوی و نیمه مساوی تقسیم میکنیم و تحلیل.

اگه دیگه سر این شعر بحثی نمونده برم سراغ شعرو اهنگ بعدی

اینو شوما بوگو(به یاد معلم جغرافیمون)
امضا

فقط به خاطر تو

نماد کاربر

spara
دارای مدال برنز
دارای مدال برنز

پستتوسط my-i-world » شنبه شهريور ماه 13, 1389 2:03 pm

ببخشید که دیر شد
امیدوارم دوباره بیای سایت و جوامو بدی

آخه ببین فرهاد جان.اینی که تو میگی با این زبان سمبلیک زمین تا زیر زمین فرق داره پسر.
تو ادبیات سمبلیک همه چیزهایی که گفته میشه به عنوان یه سمبل شناخته شده هستش.مثلا گل رز رو سمبل عشق میدونن همه.یا مثلا سرو رو همه ی شاعرا و اهل ادبیات سمبل راست قامتی و مبارزه میدونن.
یا مثلا اون سردفتر مولانا که اونم سمبلیک هستش و خودش رو به نی تشبیه میکنه و از نی میگه.ولی در اصل داره خودشو میگه.

آره درسته.اگه تو شعر از سمبل استفاده بشه نتیجش یه شعر ناب میشه.ولی اینی که تو میگی که تو متال شاعر یه جوری مینویسه که افراد مختلف برداشت های مختلف کنن این شعر سمبلیک نیست.مثلا الان بر فرض مثال یکی برگرده به من بگه تو مثل آشغال هستی من پیش خودم فکر نمیکنم که منظورش طلای کثیف بوده و بی احترامی نکرده.میگم بهم توهین کرده و پدرش هم در میارم.
قبول دارم هنر یه مقدار زیادی قاریشمیشه ها.مثلا یه تابلو از پیکاسو بود نمیدونم کی(ki) بود تو یه نمایشگاه گذاشته بودن.بعد از یه هفته و بعد از کلی به به و چه چه یکی از شاگردای شاگردای ... پیدا میشه میگه تابلو رو برعکس گذاشتید.
ولی اینجور قاراشمیشی تو شعر راه نداره پسر.کافیه فقط یکم شعر محتواش کم باشه یا توش گزاف گفته باشن.به راحتی شوت میشه.(یاد 5/6 تا تکس های اولم افتادم)
خوب این از این

فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست
مشکل بحث زیبایی شناسیه!
تو باید به متل از زاویه ی زیبایی شناسی خودش نگاه کنی
بزار یک مثال برات از همون نقاشی بزنم
فکر کن یک نقاش که سبکش realistic هست بیاد به نقاشی یک نقاش سبک abstract با ملاک های زیبایی شناسی سبک رئالیستیک نگاه کنه
چی میشه؟اون نقاشی دیگه نه تنها یک اثر هنری نیست بلکه یک فاجعه ی هنریه
ولی همون نقاشی از دید یک نقاش abstract میتونه یک شاهکار باشه
متال هم تو موسیقی همین خاصیت داره و زیبایی شناسی مخصوص خودشو داره
باید با ملاک های زیبایی شناسی مخصوص خودش بهش نگاه کرد

حالا اومدیم اون دنیا رستوران نداشت.اونموقع چی؟؟؟من باید تا قیامت گشنه بمونم؟

بابا دیگه یک نیمرو که میتونی واسه خودت درست کنی

فرهاد جان من با آهنگسازایی که حتی برای مدت کوتاه در ارتباط بودم همشون بدون استثنا از روی شعر آهنگ رو میسازن.این یه چیز خیلی خیلی خیلی مهمه تو آهنگ سازی و باید آهنگ با شعر مچ باشه.نه شعر با آهنگ.مطمئنم تو کل موسیقی ها هم همینطوره و اول از همه شعر کار مهمه.

نه.مثلا تو موسیقی ساسی مانکن اول اهنگ مهمه نه شعر.چون شعرش واقعا مسخره ی مسخرست
تو متال هم اول شعر مهمه ولی اهنگ هم نقش پر نگی رو تو رساندن پیام داره

من چند تا از کارهای لینکینگ پارک (in the end/crawling/breaking the habit/one step closer و کار خیلی خیلی ردیف faint از همین گروه و آهنگ i want to live فکر کنم "نمیدونم "شایدم in flames از بازم نمیدونم کی فکر کنم خوانندش come clarity باشه چون خوب رو آهنگ ننوشته و همچنین کارهای رامشتین رو گوشیدم.

لینکین پارک که سبکش رپراکه نه متال
رامشتین هم بیشتر راک میخونه
مطمئنم متال واقعی گوش ندادی.تو فقط چند تا از اهنگای پیشنهادی منو دانلود کنی میتونی تا حر زیادی با این سبک اشنا بشی.کار های غول هایی مثل متالیکا

نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:

پستتوسط spara » يکشنبه شهريور ماه 13, 1389 2:09 am

فرهاد جووووووووووونم ماشالا از هر انگشتت یه هنر میپاشه ها!ایشالا اومدم اونور یه خواستگاری ازت میکنم.
من از نقاشی واقعا چیزی سر در نمیارم.فقط در حدی که مطابق سلیقم با یه نقاشی حال میکنم و با یکی نه.

ببین فرهاد من اون مثالو زدم که بگم قاراشمیش بازاره.اون تابلو برعکس بوده و همه به به چه چه کرده بودن.کلا اشکال داشته.کاری به سبکش نداشتم.

بعد اگه تونستی واسم با یه چیز دیگه مثال در کن.از هنر نباشه.یه چیز که من حالیم بشه.یه چیز عمومی تر.

قبول هر موسیقی زیبایی خاص خودشو داره.منم قبول دارم.ولی من کاری با زیباییش ندارم.میگم تکست آهنگا پراکندست.یا مخاطب خاص نداره که یکی خوشش بیاد.
مثلا من یه آهنگ دیس لاو میخونم خوب؟واسه چی میخونم؟واسه اینکه یکی که یه زمانی شکستی چیزی خورده دردش آرومتر بشه.تو تکس هام هم معمولا مخاطبمو به استقامت و پایداری(هشت سال دفاع مقدس) و بلند شدن واسه یه فردای دیگه بدون اون عشق رفته دعوت میکنم.مخاطب وقتی میشنوه میگه:ایول این درد منه.
واسه همینم تکستای اجتماعی طرفدار زیادی داره.چون درد مردمو میگه.
ولی اگه الکی فقط حرف بزنه دیگه مخاطب نداره.

اوم ساسی بیشعور هم اولا اصلا نیار تو رپ
بعد مردم واسه این کاراشو گوش میدن که قرشون بیاد.میاد تو آهنگش فحش میده به عشقش مثلا میگه بی شرف.یا اون مبین میاد میگه واسه چی نمیرقصه توله.
مردم میگن ولش.بزار قر بدیم حال کنیم.میدونی چرا؟چون اولا تو ایران شادی کمه
و دوما:کسایی که ازش خوششون میاد تو کار نیستن.مردم عادی اند.یه نفرو بگو که رپ میدونه چیه و با ساسی حال میکنه.هیچکس
حالا این متال هم میگم تو که یه نفری هستی که توش هستی باید از مردم عادی فرق داشته باشی و با یه دید دیگه بهش نگاه کنی.

لینک اون متالای توپت هم بزار با تکستاشون رفتم کافی نت بدانلودم

امضا

فقط به خاطر تو

نماد کاربر

spara
دارای مدال برنز
دارای مدال برنز

پستتوسط spara » چهارشنبه شهريور ماه 24, 1389 7:49 pm

چي شد فرهاد!!
امضا

فقط به خاطر تو

نماد کاربر

spara
دارای مدال برنز
دارای مدال برنز

پستتوسط my-i-world » پنج شنبه شهريور ماه 24, 1389 12:36 am

نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:

پستتوسط my-i-world » يکشنبه مهر ماه 4, 1389 8:07 pm

چي شد فرهاد!!

تو جمله ی بالا به جای فرهاد محمد بزار

نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:

پستتوسط spara » چهارشنبه مهر ماه 6, 1389 2:13 am

سام علیک.فرهاد جان من سری های قبلی که میومدم تو سایت ندیدم که جواب دادی.واسه همون جواب ندادم.آخه ماشالا انقدر همه چی ردیفه احتمالا وقتی جواب دادی یه 20/30صفحه ای رفته عقب.بگذریم.

فرهاد جان موسیقی با نقاشی فرق داره.تو نقاشی فقط کسایی که اهلشن میرن سراغش.مثلا اگه یه نمایشگاه نقاشی فاشیسم بزارن فکر میکنی چند نفر میرن بازدید؟نهایتش سنگ بترکه 300نفر.بیشتر از این محاله.اون کسایی هم که میرن یا دانشجوهای هنرند یا استاد های هنرند یا یکی میخواد با در و دافش حرف بزنه به عنوان مکان میره اونجا.نخند.جدی گفتم.
ولی حالا موسیقی.یه کنسرت یه خواننده از هر سبکی میزاره.یقینا جمعیتش خیلی بالاتر از بازدید نمایشگاه نقاشیه.دلیلش هم اینه که مردم با چیزی که مستقیم باشه ارتباط برقرار میکنن.یه فرد عادی نمیاد بگه اینجا رنگ فلان نشونگر فلان خصوصیت نقاشه و نمیدونم در نشونه ی فلان و...
ولی طرف میره کنسرت که حرف دل خودشو از زبون کس دیگه بشنوه.
اینو گفتم که منظورمو از اینکه گفتم مثالتو عوض کن متوجه شده باشی.حالا
یکی بیاد کنسرت متال بزاره خب!؟بعد لیریکش به قول خودت "کلی و مبهم" باشه.یعنی مثلا بگه :یه سیاهی هست.یه نور بزرگ.اما من اونو گم کردم.بیا بریم شهر.کدوم شهر.من نمیدونم کدوم شهر.فقط شهر.روستا نیست.یه روشنایی میبینم.اون تاریکی داره میره.شهر چی شد؟

کی با این حال میکنه؟

امضا

فقط به خاطر تو

نماد کاربر

spara
دارای مدال برنز
دارای مدال برنز

پستتوسط my-i-world » چهارشنبه مهر ماه 7, 1389 10:45 am

*اینو گفتم که منظورمو از اینکه گفتم مثالتو عوض کن متوجه شده باشی.حالا

چون مثال راجب بحث زیبایی شناسی بود راهی نداشتم جز اینکه یکی دیگه از شاخه های هنرو برات مثال بزنم(چون زیبایی شناسی در هنر معنا میشه)
اگرهم بخوام مثالمو عوض کنم باید برم سراغ یک شاخه ی دیگر هنر مثل سینما یا هر چیز دیگه ای .من دیدم راحت ترینش همین نقاشیه

*ولی حالا موسیقی.یه کنسرت یه خواننده از هر سبکی میزاره.یقینا جمعیتش خیلی بالاتر از بازدید نمایشگاه نقاشیه.

این تصور غلطیه که تو ذهن خیلی ها هست.اینکه هر گروه موسیقی که کنسرت بزاره یقینا بیشتر از 300 400 نفر تو کنسرتش شرکت میکنند
این درست نیست میدونی چرا؟چون همیشه گروه هایی کنسرت میزارن که میدونن پر طرفدارن و اگه زحمت بکشند و کنسرت بزارند اشخاص زیادی هستند که بیان
اون گروه هایی که طرفدار های خیلی کم دارن و میدونن تو کنسرتشون اصلا کسی نمیاد اصلا کنسرت نمیزارن
پس مطمئن باش ما گروه های موسیقی داریم که اگه کنسرت بزارن شاید حد اکثر فقط 50 نفر تو کنسرت شرکت کنند

*دلیلش هم اینه که مردم با چیزی که مستقیم باشه ارتباط برقرار میکنن

اغلب مردم اره.بیشتر گروه های متال هم خیلی ارزو ندارن که اغلب مردم موسیقیشونو بپسندند
ببین بزار راحت تر بگم:خیلی از خواننده ها هستند در همه ی سبک ها و حتی در متال هم تعدادشون کم نیست هدف اصلیشون اینه که موسیقی رو ارائه بدن که عموم مردم بپسندند یعنی عامه پسندانه.در نتیجه اینا تبدیل به بند های خیلی مشهوری میشن که مردم زیادی طرفدارشونند
ولی بعضی بند ها هستند که اصلا هدفشون رضایت شنونده و گفتن حرف دل شنونده نیست.در حقیقت واسه اینا اصلا مهم نیست که مشهور بشن یا نشن و یا خیلی ها موسیقیشونو بپسندند یا نه
این افراد میخوان از موسیقی به عنوان ابزاری استفاده کنند که حرف دل خدشونو به دیگران بزنند.کاری ندارن حرف دلشون واسه دیگران جذاب هست یا نه به خاطر همینم هست که معمولا این گروه ها خیلی مشهور نمیشن مثل همین Left In Tormen که یکی از شعراشو برات تو همین تاپیک گذاشتم
بیین تو خودت اصلا از شعر این اهنگ خوشت نیومد چرا؟چون نتونستی باهاش ارتباط برقرار کنی در نتیجه اونو بی معنی و تهی دانستی
در صورتیکه اگه این شعر واضح تر و در مورد موضوع عامه پسندانه تری بود نه تنها تو بلکه هزاران نفر دیگه هم از اون خوششون میومد در نتیجه البوم بیشتر فروش میکرد و در نتیجه بند مشهور تر میشد
ولی ایا این واقعا هدف شاعر بود؟نه
ون میخواست حرف دل خودشو بزنه چه کسی خوشش بیاد و چه کسی خوشش نیاد.من خوشم اومد کارش برام ارزشمنده و البومای بعدیشو ا از زیر سنگ هم شده پیدا میکنمو گوش میدم چون در موسیقیش ارزش دیدم
تو گفتی مردم میرن کنسرت که حرف مستقیم بشنون و حرف دل خودشونو
چرا راه دور برم من خودمو مثال مینم من اصلا موسیقی رو به خاطر اینکه حرف دل خودمو بشنوم گوش نمیدم
من دوست دارم حرف دل خواننده رو بشنوم.دوست دارم همیشه موسیقی گوش بدم که مبهم باشه
لازم باشه من تو ذهنم کندو کاوش کنم
باهاش درگیر شم و دستم باز باشه هر طور که دوست دارم تفسیر کنم و ازش لذت ببرم
واین ویژگی که من فقط تو سبک متال دیدم
پس همه اونطوری که تو میگی نیستند

*یکی بیاد کنسرت متال بزاره خب!؟بعد لیریکش به قول خودت "کلی و مبهم" باشه.یعنی مثلا بگه :یه سیاهی هست.یه نور بزرگ.اما من اونو گم کردم.بیا بریم شهر.کدوم شهر.من نمیدونم کدوم شهر.فقط شهر.روستا نیست.یه روشنایی میبینم.اون تاریکی داره میره.شهر چی شد؟

کی با این حال میکنه؟

با اینی که تو نوشتی هیچکس چون هم من میدونم هم خودت که تو هیچ منظور خاصی نداشتی از این حرفت و فقط میخواستی یک چیزی بنویسی که مبهم هم نبود فقط چند جمله پشت سر هم بود
ولی کلا من با شعر مبهم زیاد حال میکنم و تو کنسرت اون گروهم اگه امکانات جور باشه شرکت میکنم
امثال من هم کم نیستند
مثلا یک نفرو مثال میزنم که اشعارش خیلی مبهم و در بعضی مواقع واقعا مسخره و چرت به نظر میرسند
محسن نامجو
مثلا به این تیکه از شعر یکی از اهنگاش گو کن:"همین را بگویم که من سیم باندم دم دم دم دم
زیر پا فتاده ام بی انکه جان دم دم دم دم دررررم"و همین طور ادامه داره
ولی همین اقا خیلی کاراش گل کرده ایرانیای اونور اب خیلیاشون البوماشو خریدن و در کل خیلی مشهور شده
با همین شعر های مبهم و در ظاهر بی معنی(این کیو خومم نتونستم بفهمم یعنی چی :دی) جمهوری اسلامی براش دو سال زندان بریده که اگه بیاد ایران مستقیم میره زندان
پس مطمئنا تو همین شعر به ظاهر بی معنیش چیزایی داره میگه که دولت منظورشو فهمیده و واسش زندان بریده
نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:

پستتوسط spara » پنج شنبه مهر ماه 7, 1389 2:48 am

خب شاید تو اینجوری باشی و این رو بپسندی.ولی اگه یه نظرسنجی کلی بگیریم افرادی که با تو موافقن درصدشون خیلی خیلی کم میشه.
اگه کل متال اینجوریه فکر کنم بخاطر همینم مخاطباش کمه.یه ضرب المثل هست که میگه واسه کسی ناخون بده که واست جون بده.من که ببینم خواننده مورد علاقه ام منو به چیز هم حساب نمیکنه عمرا کاراشو گوش بدم.اینو خودت گفتیا.گفتی کاری با مخاطب نداره.
بعد اگه واقعا کاری با مخاطب نداره چرا کاراشونو میدن بیرون؟میتونن واسه خودشون نگه دارن و خودشون گوش کنن و کسی هم حتی نفهمه اینا متال کارن.

*تفسیر لیریک من* بین یک سیاهی و یک نور بزرگ من کسی را گم کرده ام.بیا دست در دست هم به سوی شهری برویم.آخه در شهر ها کسی با کسی کاری نداره.اون فرد در روستا نیست.جون تو روستا همه یکدیگر را میشناسند. وحالا در من امید زنده شد.روشنایی زندگی مرا فرا گرفته.آه.میپرسی شهر چه شد؟بیخیال آن.من اون شخص را پیدا کردم
ببین این هم تفسیر داره.چون تو باهاش ارتباط برقرار نکردی نمیشه گفت چرنده!:دی---->
این محسن نامجو رو که من نمیشناسم.ولی اگه به همین چیزایی که گفتی در موردش فکر که میکنم میبینم فقط(با عرض معضرت از طرفدارانش)مردم رو گیر آورده.گرفتن کارش هم مطمئنا از جای دیگه آب میخوره.
در آخر: پول برق را میدهیم.پول آب جدا.سقف سایت نم کشیده
امضا

فقط به خاطر تو

نماد کاربر

spara
دارای مدال برنز
دارای مدال برنز

پستتوسط my-i-world » پنج شنبه مهر ماه 8, 1389 10:21 am

خب شاید تو اینجوری باشی و این رو بپسندی.ولی اگه یه نظرسنجی کلی بگیریم افرادی که با تو موافقن درصدشون خیلی خیلی کم میشه.

این که خیلی مهم نیست.خب یعضیا اینطوری دوست دارن بعضیا اونطوری

اگه کل متال اینجوریه فکر کنم بخاطر همینم مخاطباش کمه

نه کل متال اینطوری نیست.کلا اشعار متال به دو دسته مبهم و واضح تقسیم میشن اتفاقا بیشتر طرفدارای متال هم اشعار واضح رو دوست دارن واینکه کی گفته متال کم طرفداره؟؟
مثلا متالیکا طبق یک امار گیری چند سال پیش ششمین گروه موسیقی محبوب در تاریخ امریکاست.اولیشم یک گروه به اسم Kiss که اونم سبکش متاله.مثلا همین چند وقت پیش بود که تو استرالیا متالیکا کنسرت داشت و تمام بلیط های کنسرت در همون بیست دقیقه ی اول همه فروخته شدند.فک کنم 500000 تا بودند دقیقا یادم نیست.پس متال کم طرفدار نیست.

من که ببینم خواننده مورد علاقه ام منو به چیز هم حساب نمیکنه عمرا کاراشو گوش بدم.اینو خودت گفتیا.گفتی کاری با مخاطب نداره.

من از این خواننده ها خوشم نمیاد که به ساز طرفداراشون میرقصند.خودشون چیزی واسه گفت ندارن نگاه میکنن ببینن کی چی دوست داره همونو میخونن.خواننده باید خودش به چیزی که میخونه اعتقاد داشته باشه.کار هم به کار بقیه نداشته باشه.
از خودم:
ولی بعضی بند ها هستند که اصلا هدفشون رضایت شنونده و گفتن حرف دل شنونده نیست.

ببین گفتم بعضیاشون اینطورین نه همشون

بعد اگه واقعا کاری با مخاطب نداره چرا کاراشونو میدن بیرون؟میتونن واسه خودشون نگه دارن و خودشون گوش کنن و کسی هم حتی نفهمه اینا متال کارن.

کاراشونو واسه کسایی مثل من و امثال من میدن بیرون

*تفسیر لیریک من* بین یک سیاهی و یک نور بزرگ من کسی را گم کرده ام.بیا دست در دست هم به سوی شهری برویم.آخه در شهر ها کسی با کسی کاری نداره.اون فرد در روستا نیست.جون تو روستا همه یکدیگر را میشناسند. وحالا در من امید زنده شد.روشنایی زندگی مرا فرا گرفته.آه.میپرسی شهر چه شد؟بیخیال آن.من اون شخص را پیدا کردم

الان نکته اینجاست که واسه چی این شعرو گفتی.هدفت چی بوده این مهمه(تازه این تفسیرتم خیلی بی معنی بود که!)

ببین این هم تفسیر داره.چون تو باهاش ارتباط برقرار نکردی نمیشه گفت چرنده!:دی

خودتو گول نزن بچه :دی
چرنده چون تفسیرشم چرنده

این محسن نامجو رو که من نمیشناسم.ولی اگه به همین چیزایی که گفتی در موردش فکر که میکنم میبینم فقط(با عرض معضرت از طرفدارانش)مردم رو گیر آورده.گرفتن کارش هم مطمئنا از جای دیگه آب میخوره.

معضرت چیه بابا؟---->معذرت :دی
نه عزیز مردمو گیر نیاورده اتفاقا شعرای خیلی قشنگو زیبا و پر مفهمو هم داره مثل شعر اهنگ سه را اذری
بزار یک مثال دیگه بزنم
شعرای سهراب سپهری رو که مصمنا خوندی و اشنایی داری
مثلا میگه:"گر مرا میخواهید پشت هیچستانم" یا مثلا میگه"کفش هایم کو؟
چه کسی بود صدا زد سهراب؟"
واقعا اگه اشعار سهراب بی معنی و محتوا بود به نظرت یکی از برگ ترین شاعران معاصر مید؟
نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:

پستتوسط spara » جمعه مهر ماه 8, 1389 2:40 am

یعضیا اینطوری دوست دارن

یعضیا چیه بابا.بعضیا:دی
بعد من با واژه ی معضرت>معذرت مشکلات فراوان دارم.لامصب موقع نوشتن معضرت مینویسم بعدش که میخونم متوجه میشم اشتباهه.تو نوشتنش مشکل دارم ولی وقتی میخونم میفهمم اشتباهه.دیشب خواستم اصلاحش کنم این کارت ضاغارت-اینو املاشو واقعا نمیدونم استاد.تو کنکور داری بگرد اشتباه تست نزنی:دی- ما آن نشد.بگذریم

مثلا متالیکا طبق یک امار گیری چند سال پیش ششمین گروه موسیقی محبوب در تاریخ امریکاست.اولیشم یک گروه به اسم Kiss که اونم سبکش متاله.مثلا همین چند وقت پیش بود که تو استرالیا متالیکا کنسرت داشت و تمام بلیط های کنسرت در همون بیست دقیقه ی اول همه فروخته شدند.فک کنم 500000 تا بودند دقیقا یادم نیست.پس متال کم طرفدار نیست.

یه نسبت بگیر ببین چند تا گروه متال تو کل جهان وجود داره و امثال متالیکا جند تاست.الاحتمالات المحتمحول نسبتش 1000به نیم باشه.اونم شااااااااااااااااااااااااااااااااااید
ولی گروه های موسیقی دیگه تو سبک های دیگه رو بنگر .قطعا نسبتش قابله مقایسه با متال نیست.
من از این خواننده ها خوشم نمیاد که به ساز طرفداراشون میرقصند.خودشون چیزی واسه گفت ندارن نگاه میکنن ببینن کی چی دوست داره همونو میخونن.خواننده باید خودش به چیزی که میخونه اعتقاد داشته باشه.کار هم به کار بقیه نداشته باشه.

ببین پسر گلـــــــــــــــــــــــــــــــــم هر آهنگی,هر آهنگی,یه داستانی داره که برای خوانندش یا شاعرش اون داستان پیش اومده.اینجوری نیست که من بیام بگم نمیدونم تو خونه ی 9000 متریم یه جسد پیدا کردم نمیدونم جسد فلانی بود کلی اشک ریختم
شاید واسه یه بچه مایه یه همچین چیزی پیش اومده باشه(به احتمال 1 به 100000000000000000)ولی چون واسه من پیش نیومده نمیام بخونمش.پس هر خواننده ضمن اینکه یه داستان از زندگی خودشو میگه خاطراتی واسه مخاطبش رو هم زنده میکنه.

کاراشونو واسه کسایی مثل من و امثال من میدن بیرون

نه ببین بد متوجه شدی.مگه نمیگی واسه خودشون میخونن کاری هم به بقیه ندارن.؟پس نیازی هم ندارن واسه امثال تو آهنگ بدن بیرون.کاری به مخاطب ندارن که!
بعد اون بقیه که به مخاطب و تعدادش اهمیت میدن کارای واضح و باآشنا میدن بیرون که خب تو گفتی به اینا کاری نداری و منم کاری با اینا ندارم.بحثش جداست.

الان نکته اینجاست که واسه چی این شعرو گفتی.هدفت چی بوده این مهمه(تازه این تفسیرتم خیلی بی معنی بود که!)

تفسیرش که معنی داشت.این هیچی.هدفم از این لیریک صرفا برای خودم بود و به مخاطب کاری ندارم.(در قالب یه متال باز قهار)

خودتو گول نزن بچه :دی
چرنده چون تفسیرشم چرنده

جناب گنده.من خودمو که نمیتونم گول بزنم:دیددیدی دی دی:::::
ولی بچه مچه زیاد گول میزنیم
تفسیرش هم که گفتم
معضرت چیه بابا؟---->معذرت :دی

طوزیهاط دربالاطر قفطح شدیدندی:دی

واقعا اگه اشعار سهراب بی معنی و محتوا بود به نظرت یکی از برگ ترین شاعران معاصر مید؟

ببین این داش سهراب بالکل فرق داره.شعراش شعره.گل واژه نیست.سهراب کی اومده تو شعرش گفته دم درم دم یا دیم دیریم دیم.مگه آهنگ پلنگ صورتی هم شعره؟
پس این اصلا به سهراب ربطی نداشت.شعراش کاملا واضح و زیباست و هجو توش پیدا نمیشه.اینا که از نامجو گفتی هجو بود

امضا

فقط به خاطر تو

نماد کاربر

spara
دارای مدال برنز
دارای مدال برنز

پستتوسط my-i-world » جمعه مهر ماه 9, 1389 9:15 pm

یعضیا چیه بابا.بعضیا:دی

بعد من با واژه ی معضرت>معذرت مشکلات فراوان دارم.لامصب موقع نوشتن معضرت مینویسم بعدش که میخونم متوجه میشم اشتباهه.تو نوشتنش مشکل دارم ولی وقتی میخونم میفهمم اشتباهه.دیشب خواستم اصلاحش کنم این کارت ضاغارت-اینو املاشو واقعا نمیدونم استاد.تو کنکور داری بگرد اشتباه تست نزنی:دی- ما آن نشد.بگذریم

بابا از من بدتر نیستی که یک بار "هر" رو نوشتم "حر"

یه نسبت بگیر ببین چند تا گروه متال تو کل جهان وجود داره و امثال متالیکا جند تاست.الاحتمالات المحتمحول نسبتش 1000به نیم باشه.اونم شااااااااااااااااااااااااااااااااااید
ولی گروه های موسیقی دیگه تو سبک های دیگه رو بنگر .قطعا نسبتش قابله مقایسه با متال نیست.

من نگفتم که متال پر طرفدارترینه.اصلا نبایدن باشه منظورم این بود که اونقدرا هم کم طرفدار نیست وگرنه همه میدونن اول پاپ بعد رپ و راک پر طرفدارترینن

ببین پسر گلـــــــــــــــــــــــــــــــــم هر آهنگی,هر آهنگی,یه داستانی داره که برای خوانندش یا شاعرش اون داستان پیش اومده.اینجوری نیست که من بیام بگم نمیدونم تو خونه ی 9000 متریم یه جسد پیدا کردم نمیدونم جسد فلانی بود کلی اشک ریختم
شاید واسه یه بچه مایه یه همچین چیزی پیش اومده باشه(به احتمال 1 به 100000000000000000)ولی چون واسه من پیش نیومده نمیام بخونمش.پس هر خواننده ضمن اینکه یه داستان از زندگی خودشو میگه خاطراتی واسه مخاطبش رو هم زنده میکنه.

عزیزکم اینی که تو میگی شاید تو رپ اتفاق بیوفته وگرنه تو پاپ که اهنگو یکی میسازه شعرو کی دیگه میگه همشم درباره ی شهوت و پول از این چرت و پرتا و خواننده فقط و فقط میخونه اصلا اینی که تو میگی معنی نداره

نه ببین بد متوجه شدی.مگه نمیگی واسه خودشون میخونن کاری هم به بقیه ندارن.؟پس نیازی هم ندارن واسه امثال تو آهنگ بدن بیرون.کاری به مخاطب ندارن که!

نه عزیز تو بد متوجه شدی.طرف واسه دل خودش اهنگ میسازه همونطوری که خودش دوست داره و کاری هم نداره مردم اینو بپسندند یا نه.بیرونش میده میگه اگه کسی دوست داره گوش بده خب بده اگرم نداره نده.منظورم اینه که واسش مهم نیست که حالا مردم میپسندند یا نه
پسندیدنم چه بهتر گوش کنن.نخواستم گوش ندن.ولی این دلیل نمیشه که موسیقیشو نده بیرون

تفسیرش که معنی داشت.این هیچی.هدفم از این لیریک صرفا برای خودم بود و به مخاطب کاری ندارم.(در قالب یه متال باز قهار)

اولندش که متال باز نه و متال هد(باز واسه چیز های منفی بیشتر استفاده میشه وثل زن باز-دختر باز-کفتر باز-...) پس اصلا متال باز نداریم که تو بخوای قهار باشی تو
دومندش تو که گفتی فقط لینکین پارک و رمشتین گوش دادی.یکیش که متال نیست اون یکی هم بیشتر دنسه پس قهار نیستی
اگر واسه دل خودت دادی بیرون که دمت گرم.مدمو بیخیال چی دوست دارن ببین خودت چی دوست داری فقط یک سوال
تو که میگفتی من از شعر واضح خوشم میاد چی شد واسه دل خودت شعر مبهم گفتی؟
(این پاراگراف اخریه شوخی بود جدی نگیریش)

ببین این داش سهراب بالکل فرق داره.شعراش شعره.گل واژه نیست.سهراب کی اومده تو شعرش گفته دم درم دم یا دیم دیریم دیم.مگه آهنگ پلنگ صورتی هم شعره؟
پس این اصلا به سهراب ربطی نداشت.شعراش کاملا واضح و زیباست و هجو توش پیدا نمیشه.اینا که از نامجو گفتی هجو بود

منظورم اینه که شعراش واضح نیست ولی زیبا و دلنشینه که تو خودتم تایید کردی
من کاری به محسن نامجو هم ندارم زیاد و خیلی طرفدارش نیستم
بیشتر تاکیدم رو شعریه که صحفه های ال همین تاپیک گذاشتم نه توش درررم دارعه نه داررررام

نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:

قبليبعدي

بازگشت به گفتگو و مباحث آزاد بدون موضوع

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان