گفتم فقط جهت اطلاعات عمومی به شعر تو راک و متال میگن لیریک نه تکست
اینو اصلا قبول ندارم.انگار اینکه دری وری بگی بعد بگی این سبک شعر منه.
میدوی مشکل چیه؟مشکل اینه که تو فکر میکنی موسیقی باید مثل رپ باشه
بزار بیشتر توضیح بدم:ببین رپ برای این اومد که مشکلات سیاه ها و جامعه رو بیان کنه .خب باید واضح بیان میشد
ولی متالی که تو سبک های دووم و دث و فیونرال و.... بیان میشه اصلا کارش چیز دیگه ایه
خواننده تو ین بک ها طوری شعر میگه که شنونده های مختلف بتونند برداشت های مختلف بکنند و این یک هنره نه ضعف
حالا اگه تو دوست نداری اون بحثش جداست چون من خودم دوست دارم که اهنگی رو گوش بدم که توش دستم باز باشه و بتونم دربارش تفکر کنم
با فکر و درایت بود به یه موضوع میپرداخت و حاشیه ای شعر نمیگفت.این سبک نیست
حاشیه چیه بابا؟این که همش به اصل موضوع پرداخته
.اولش میگه کلا تو سیاهی هستی.بعدش میگه میای به روشنی.تناقض شدید
اینکه اول تو سیاهی باشی و بعد حقیقت رو پیدا کنی و به نور برسی کجاش تناقضه؟بعد اینجا نور و تاریکی استعاره هستند خودشون ملاک نیستند
وقتی آدم نا امید میشه یعنی دیگه شجاعت نداره.اگه شجاعت داشته باشه دیگه نا امید نمیشه و دوباره تلاش میکنه
بزار یک مثال بزنم واست:امام حسین خیلی امید داشت که بتونه با 72 نفر لشکر یزید رو شکست بده؟مسلما نه
ولی با شجاعت کامل جنگید و شهید شد(امیدوارم این مثال باعث منحرف شدن بحث تاپیک نشه)
آخه فرهاد جان.هر ترک تکست خودشو داره.من الان یه شعر میخونم دیگه نمیام هرچی تا حالا آهنگ دادمو بیارم توش.اینو اصلا قبول ندارم.اگه اینجوری باشه واقعا تکس گفتنش ضعیف بوده
گفتم که تو مشکلت اینه که فکر میکنی همه چی عین رپه
تو رپ تو تک اهنگ میدی بیرون ولی تو متال البوم میدن بیرون
به وفور میتونی ببینی البوم هایی رو که ترک هاش به هم وصلند و حول یک محور میچرخند
مثلا البوم فالن اونسنس درباره ی رستگاری یک انسانه
البوم tear the world down بند we are the fallen درباره ی یک داستان عاشقانست
حتی مثلا البوم a sombre dance از estatic fear اینقدر ترک هاش دنبال هم اند که مثلا اخر ترک اول, اول ترک دوم هم هست
خواهشا متال رو با رپ مقایسه نکن

.gif)