جوک و لطیفه های خوشمزه و بی مزه را در این انجمن قرار دهید. مطالب طنز ادبی را در این انجمن قرار ندهید زیرا مطالب طنز ادبی در بخش ادبیات انجمن مخصوص دارد.
توسط Sheva7 » پنج شنبه مرداد ماه 13, 1389 12:08 am
گنجیشکه داشت تو هوای سرد پرواز میکرد.از سرما یخ می زنه و میوفته رو زمین یه گاو داشته رد می شده یه تپاله گرم میندازه روش.گنجشکه گرم می شه و شروع می کنه به جیک جیک کردن یه گربه صداشو می شنوه می یاد تمیزش می کنه ،می خوردش و اما نتیجه داستان 1)هر کسی روت می رینه دشمنت نیست ۲) هر کسی از توی گه درت می یاره رفیقت نیست ۳) هر وقت تا حلق تو گه فرو رفتی حداقل خفه شو ، جیک جیک نکن
سر کلاس بوده.استاد حضور غیاب میکرده.صدا میکنه بارانه.دختر میگه حاضر.
استاد بخش میگه حالا چرا بارانه؟دختر میگه آخه روز تولدم بارون میومد.
یه پسره از ته کلاس میگه خوبه اون روز آفتابی نبوده
modules/Forums/images/smiles/icon_evil.gifmodules/Forums/images/smiles/icon_evil.gifmodules/Forums/images/smiles/icon_evil.gifترکه تو استادیوم بوده داشته فوتبال نگاه میکرده ترکه میگه عجیبه 6تا داور 22تا بازیکن 100هزارتا تماشاچی میگن چیش عجیبه میگه گنجیشکه همه رو ول کرده ریده رو منmodules/Forums/images/smiles/icon_evil.gif
ياد اون روزها بخير. وقتى من بچه بودم، مادرم يک تومن به من مى داد و مرا به فروشگاه مى فرستاد و من با ٣ کيلو سيب زمينى، دو بسته نان، سه پاکت شير، يک کيلو پنير، يک بسته چاى و دوازده تا تخم مرغ به خانه برمى گشتم. اما الان ديگه از اين خبرها نيست. همه جا توى فروشگاه ها دوربين مدار بسته گذاشته اند
اینجا رادیو اردبیل است صدای ما را از تلویزیون میشنوید : پیشاپیش فرا رسیدن عید فطر و حلول ماه مبارک نوروز را بر همه فجر آفرینان عرصه ایثار و فن آوری هسته ای و پیروان آن حضرت صلوات
ميخواستن به تركه خبر مرگ باباشو بدن، بهش گفتند: بابات به رحمت ايزدي پيوست. گفت: رحمت ايزدي كيه؟ گفتند: نه. منظورمون اينه كه به ديار باقي شتافت. گفت: ديار باقي كجاست؟ گفتند: يعني اينكه دار فاني را وداع گفت. گفت: دار فاني چيه؟ گفتند: اي بابا! بابات رخت از اين دنيا بربست.. بازم نفهميد. آخر سر عصباني شدند و گفتند: ابله! باباي خرت مرد! گفت: خر من كه بابا نداشت.
به تركه ميگن آمريكا ميخواد حمله كنه. ميگه خاك بر سرمون شد. حالا كي ميخاد جلوي آرنولد رو بگيره؟
تركه تو اردبيل ميميره، اعلاميه اش رو ميزنن به ديوار، تو انتخابات راي مياره.
يه تركه ميره مزرعه ميخره 2 سانتيمتر در 8 كيلومتر. ميگن اين چه زمينيه! چي ميخواي بكاري؟ ميگه به اميد خدا "ماكاروني"