انتقاد از مدیریت سایت

تاپیک های از کار افتاده موجود در تمام انجمن ها توسط مدیران به این انجمن انتقال داده میشود. تاپیک های منتقل شده در این انجمن قوانینی دارد که لازم است از اینجا مطالعه نمایید.

پستتوسط Mskaulitzhood » شنبه شهريور ماه 12, 1389 12:21 am

my-i-world نوشته است:
چون دارن از امتیاز کم شده از محمد اقا حرف میزنن و خود آقا محمد اصلا هیچ پستی ندادن در این مورد هنوز
درین جان محمد تو تاپیک "قبلی رو جواب بده از بعدی بپرس" اعتراض خودشو از این قضیه بیان کرده

اوه ، my bad !
ندیدم.
ببخشید.
امضا
خداحافط. خوش گذشت.

Mskaulitzhood
عضو معمولی
عضو معمولی

نام واقعی: میکز
تاريخ عضويت: جمعه اسفند ماه 6, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 266 بار
تشکر شده: 50 بار

پستتوسط admin » شنبه شهريور ماه 12, 1389 12:33 am

دقیقا برعکس است و به شما مدیرا مربوط میشه که با تذکر خود به همه بفهمونید که توی سایت باید مطالب جدید گذاشت.

اين نظر تو هست امين جان. نظر من اين نيست. لازم هم نميدونم دلايلش رو بگم و بخوام بحث جديدي باز كنم. جواب درست رو هم خود علي بهت داد. خبر نبود كه بگيم قديمي شده.
از تیم مدیریت خواهش میکنم که اول تکلیفشون با خودشون مشخص کنند

تكليف ما مشخص هست. چشم بينا ميخواد. مديران هم ادمن و اخلاقيات و طرز صحبتشون متفاوته. ولي اصل قضيه يكيه. قبل از اينكه امتيازي كم بشه باهم صحبت كرديم. باز هم لازم نميدونم بيشتر از اين براي شما توضيح بدم.
بعد بیان برای کاربرا هم روشن توضیح بدن

بعضي چيزا نبايد روشن بيان بشه وگرنه بحث الكي پيش مياد. مثل بحث هاي شما آقا فرهاد
ولی من شک دارم چون اگه اینطوری بود خودتو مثل یک معلم نمیدی مارو شاگرد که در مواقعی که لازم میبینی مارو کتک بزنی(از این جملت واقعا خوشم نیومد)

متاسفم براي اين نوع برداشت. منظور منو ول كردي و اومدي به اين چسبيدي؟ خوب شد نگفتم به عنوان مدير مدرسه وگرنه فرض ميكردي من خودمو مثل مدير مدرستون درنظر گرفتم و شماها هم بچه هاي منيد

پس باید از رضا هم 5 امتیاز کم میکردی به خاطر اینکه اونم تو اون تاپیک پست نامربوط داد:فکر میکنی اومدی تو سایت منت برای من گذاشتی

اگه يخورده فكر ميكردي ميفهميدي كه پست من نامربوط نبود و كاملا به پست هاي قبلش ربط داشت و هدف هم واضح بود. بعدش اگه اينطور باشه الهام هم بايد از خودش امتياز كم كنه
درضمن پس و اما و اگر نداره. اگه قرار باشه جايي امتياز كم بشه ميشه

رضا هم که به قول خودش فقط کارمند این سایته نه صاحبش
ميگم از لابه لاي حرفاي ادم ميكشيد بيرون اينه. الان ميبيني فرهاد از فردا مياد دستور ميده و انتظار داره من به عنوان كارمند انجام بدم. بعد هم به اين حرفم استناد كنه

پس اگه واقعا به اون دلیل از محمد و نازنین امتیاز کم کردی از رضا هم کم کن

اگه قرار باشه كم بشه حتما ميشه. حتما اينو مطمئن باش

امضا

خدایا لطفا به بعضی از آنهاییکه ایمان آورده اند یادآوری کن

که تو خدا هستی نه آنها !!!

|___________________ری ايران___________________|

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

نام واقعی: رضا تیلور
تاريخ عضويت: چهارشنبه فروردين ماه 11, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 996 بار
تشکر شده: 547 بار

پستتوسط King » شنبه شهريور ماه 12, 1389 1:12 am

تكليف ما مشخص هست. چشم بينا ميخواد. مديران هم ادمن و اخلاقيات و طرز صحبتشون متفاوته

نقل از الهام:

من از محمد جان امتیاز کم کردم به دلیل آنکه بعد از رضا تاپیک زد و جواب سوال قبلی رو نداد و سوالی رو هم مطرح نکرد (خلاف قوانین اون تاپیک)
و به دلیل کل کل با ماهور و انحراف تاپیک که ماهور مقصرش بود از محمد امتیاز کم نشده

نقل از رضا:

بحث فقط سر انحراف از تاپیک نبود. به قول خودت خیلی جاها به انحراف کشیده شده و طبیعی هم هست چون تالار گفتمان هست ولی اون تاپیک زده بودن به تیپ و تاپ هم. و ما هم بدون در نظر گرفتن موضوع بحثشون و کی مقصره از جفت امتیاز کم کردیم

دیگه مثل روز که روشنه حرفاتون یکی نیست.رضا خودتو گول میزنی یا میخواهی بقیه رو گول بزنی.خوبه میگی با الهام قبل از امتیاز کم کردن صحبت کردی وگرنه....

لازم هم نميدونم دلايلش رو بگم و بخوام بحث جديدي باز كنم.

وقتی آدم از یه چیزی حرف نمیزنه یا بحثی رو نمیاره جلو یعنی خودشو توی اون بحث مقصر میدونه وگرنه مسئله رو باز میکرد و به همه میفهموند.

باز هم لازم نميدونم بيشتر از اين براي شما توضيح بدم

باز هم نشونه ی نقص کارت هست و ضعف تو در جواب دادن.

بعضي چيزا نبايد روشن بيان بشه وگرنه بحث الكي پيش مياد

این حرفات منو یاد این دولت میاره که همش مخفی کاری میکنه.تمام موضوع رو بگو و بگذار افراد سایت قضاوت کنند.

بجای این خنده ها اگه یک کار اساسی میکردی بهتر بود.

اگه يخورده فكر ميكردي ميفهميدي كه پست من نامربوط نبود و كاملا به پست هاي قبلش ربط داشت

مثلا تو مدیر سایتی هااااااااا.باید قانون رو بدونی نظرت باید ربط به موضوع تاپیک داشته باشه نه به نظرات قبلی.اگه هم هدفت خاتمه دادن به بحث بوده میبایستی به نحو دیگه ای میگفتی نه که اون جمله(فکر میکنی اومدی تو سایت منت برای من گذاشتی) رو بگی.

امضا
زندگی بافتن یک قالیست نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی ,نقشه را اوست که تعیین کرده,تو در این بین فقط میبافی, نقشه را خوب ببین

نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند

نماد کاربر

King
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته

نام واقعی: amin
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 31, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 14 بار
تشکر شده: 63 بار

پستتوسط my-i-world » شنبه شهريور ماه 13, 1389 12:56 pm

نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:
تاريخ عضويت: جمعه فروردين ماه 13, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 221 بار
تشکر شده: 160 بار

پستتوسط admin » شنبه شهريور ماه 13, 1389 3:46 pm

خوشحالم كه چنين كاربري داريم كه قوانين رو با پوست و گوشتش خونده
4- قبل از ارسال پست جدید از تکراری نبودن آن اطمینان حاصل کنید.

امیدوارم از این به بعد قوانین انجمنو چند وقت یک بار مرور کنی چون بالاخره هممون انسانیم یک سری چیز ها ممکنه یادمون بره

ما از كجا بدونيم طرف اطمينان حاصل كرده يا نه؟ اومديدم توي سايت يك ميليارد مطلب بود. ما توقع نداريم يك ميليارد رو نگاه كنه و بعد پست بزنه. ولي توقع داريم يه نگاهي بندازه و مطمئن شد تاپيك رو بزنه. تشخيص اين هم به شما مربوط نميشه فرهاد جان.
خب کم کنه دیگه خندیدن نداره.هر کسی اونجا پستنامربوط داده باید ازش امتیاز کم بشه.قوانین سایت خودته.یعد پست نباید بهپست قبلش ربط داشته باشه باید به موضوع تاپیک مربوط باشه(اینارو که مندیگه نباید به تو بگم ماشالله خودت مدیر سایتی)

فرهاد جان مديرا فرق ميكونن اگه اينطوري باشه بايد از من يك ميليارد امتياز كم بشه. اخه برادر يخورده فكر كن. مديران بايد تمام تاپيك ها رو هميشه بررسي كنن و نكات رو توش متذكر بشن. خودت هم ميدوني من توي بحث محمد و نازنين نبودم و فقط به عنوان مدير وارد بحث شدم. مدير توي خيلي از تاپيك ها ممكنه يه چيزي خارج از بحث بگه مثل "انتقال داده شد به" يا فلان كار رو بكنيد يا فلاني حرمت رو نگه دار يا فلاني شما چرا توي اون خط به مديرا توهين كردي و ...
شدیدا منتظرم ببینم

منتظر نباش. اگه تصميم اين بود كم بشه تا الان كم شده بود. تشخيص اينكه كم بشه هم بازم با شما نيست.

راستی به این یکی قانون خودتونم یک نگاهی بنداز

تشخيص اينكه چه موقع مستقيم اخطار داده بشه چه موقع كم بشه چه موقع حذف بشه با مديران هست. و شما تا مدير نشي اينارو نميفهمي. لازم ندونستيم تذكر بديم بخاطر شدت صحبتشون. بخاطر درجشون. بخاطر توقعات. بخاطر... ميگم تشخيص با شما نيست مدير اينطور تشخيص داده. من هم تائيدش كردم و درنهايت اجرا شد.

در مورد اينكه گفتي كاربرسالاري باشه باز هم شما نميتوني تشخيص بدي كه چي سالاري برقراره. الهام و ايمان از كاربران سايت بودن و به درجه مديريت ارتقاء پيدا كردن. از طرفي اصلا صورت مسئلت هم اشتباه بود و چيزي به اسم مديرسالاري وجود نداره. اگه فكر ميكني وجود داره بايد بگم كه فقط واسه تو و شايد چند نفر اينطور به نظر بياد كه اشتباه ميكنيد و خودتونو درست كنيد.

در مورد اون چشم بصيرت هم كه گفتي بايد بگم نه چشم بصيرت نميخواد. فقط چشم بينا ميخواد.

حرف حساب اخر:
فرهاد جان و امين جان و ... شما ازاد هستيد نظرتون رو بگيد و يا انتقادي داريد بيان كنيد. ولي نميتونيد چيزي رو به مديران تحميل كنيد. ما هم به اندازه كافي نظراتتون رو شنيديم و متوجه اذهان تون شديم و در تصميم اتخاذ شده تغييري صورت نميگيرد.
اين تصميم مديريت هست و با توجه به شنيدن تمام نظرات و پاسخ دادن به اونها اين تصميم گرفته شده. حرف هاي قابل قبول و غيرقابل قبولتون رو شنيديم و تصميم اين هست.
يه چيزي هم به همه بگم. اون هم اينه كه مطمئن باشيد ما نميخوايم شما امتيازاتون كم باشه يا اينكه بخوايم امتيازات خودمون بالاترين باشه. نه اينا واسه ما فرق نميكنه و تمام تصميم ها و كارهايي كه گرفته ميشه بخاطر سايت هست. سايت هم گروه مديريتي داره و سعي ميكنه با تمام قوا و انديشه و عقل خودش سايت رو مديريت كنه. اگه در مديريت ضعفي ديديد ميتونيد نظرات راهبردي اي كه باعث پيشرفت تيم ميشه رو ارائه كنيد.در صورتي كه عملي باشه حتما ميپذيريم. اگه نه فقط از مديريت ناراضي هستيد و هيچ پيشنهادي هم نداريد ميتونيد متن اعتراضتون رو به يكي از دو ادرس زير ارسال كنيد و بدانيد كه حتما رسيدگي ميشه و جاي هيچ گونه بحث ديگه اي هم نداره.

(لينك اول) ارسال شكايات خود از مديران و تيم مديريت
(لينك دوم) ارسال شكايات خود از مديران و تيم مديريت
به سلامت

امضا

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

پستتوسط my-i-world » شنبه شهريور ماه 13, 1389 4:17 pm

نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:

پستتوسط admin » شنبه شهريور ماه 13, 1389 7:55 pm

فرهاد ديگه واضح هست دنبال بحثي و با كينه حرف ميزني. من خيلي واضح گفتم اگه از ضعف مديري شكايت داريد متن اعتراضتون رو بنويسيد. حتما رسيدگي ميشه. اگه پيشنهادي هم جهت بهبود داري بگو. تموم

به اندازه كافي هم شنيديم
امضا

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

پستتوسط my-i-world » شنبه شهريور ماه 13, 1389 11:13 pm

نه رضا جان اشتباه نکن
من هیچ کینه ای از تو ندارم.تمام کینه ها و کدورت هارمو تو اخرین پستی که ت تاپیک bye all forever دادم فراموش کردم.اصولا هم ادمی نیستم که چیزی رو تو دلم نگه دارم که بخوام سر یک فرصت اینچنینی خالیش کنم.پس مطمئن باش من کینه ای از تو ندارم و از اونجایی که گفتم عادت ندارم چیزی رو تو دلم نگه دارم و از اونجایی که اعتقاد داشتم و هنوزم دارم که باید از تو و الهام هم امتیاز کم میشد(خب خیلی صریح گفتی به من ربط نداره) اینو بیان کردم تا اخرشم پاش واستادم
ولی تو قبول نمیکنی خب چه میشه کرد؟هیچی
پس بیخیال
نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:

پستتوسط admin » شنبه شهريور ماه 13, 1389 11:18 pm

من گفتم فرهاد جان شما براي دادن نظر، انتقاد، پيشنهاد ازاد هستيد ولي نميتونيد چيزي رو تحميل كنيد. پدركشتكي هم با كسي نداريم و در صورتي كه حرف كسي منطقي باشه -ممكنه واسه شما منطقي باشه و واسه ما نباشه- قبول ميكنيم به روي تخم چشم ها. و تشكر هم ميكنيم از چنين كاربراني. از شماها هم كه انقدر به قوانين اهميت ميديد تشكر ميكنم و اطمينان ميدم كه حق كسي رو ضايع نميكنيم. حداقل ميتونم بگم تلاش ميكنيم ضايع نشه.
امضا

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

پستتوسط my-i-world » يکشنبه شهريور ماه 13, 1389 12:57 am

اره فکر کنم منظق ما دوتا با هم اندکی فرق داره
خب دیگه انسان ها متفاوتن هنر اینه که با این تفاوت ها کنار هم زندگی کنند

و اطمينان ميدم كه حق كسي رو ضايع نميكنيم. حداقل ميتونم بگم تلاش ميكنيم ضايع نشه.

خوبه
خوشحالم از این بابت
نماد کاربر

my-i-world
عضو فعال
عضو فعال

نام واقعی:

پستتوسط King » يکشنبه شهريور ماه 13, 1389 1:03 am

فرهاد جان و امين جان و ... شما ازاد هستيد نظرتون رو بگيد و يا انتقادي داريد بيان كنيد. ولي نميتونيد چيزي رو به مديران تحميل كنيد. ما هم به اندازه كافي نظراتتون رو شنيديم و متوجه اذهان تون شديم و در تصميم اتخاذ شده تغييري صورت نميگيرد.

رضا اینو بهت بگم که احترام احترام میاره.نمیگم خیلی بی احترامی کردی ولی میتونستی بهتر بنویسی.یعنی چی به اندازه ی کافی؟
الهام تو چرا نمیایی و حرفی نمیزنی.بیا تو سایت و حرفاتو بزن تا این تاپیک به یک نتیجه ی نهایی برسه.

در کل به همه اعضا میگم که با این گونه لج و لجبازی نمیشه کاری رو انجام داد.اگه کسی یه ذره به اشتباه خودش اعتراض میکرد الان همچی تموم شده بود.راستی رضا همه چیز بزار تو همین تاپیک تموم بشه نزار که این حرفا بیاد بیرون از این تاپیک.

امضا
زندگی بافتن یک قالیست نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی ,نقشه را اوست که تعیین کرده,تو در این بین فقط میبافی, نقشه را خوب ببین

نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند

نماد کاربر

King
عضو پیشرفته
عضو پیشرفته

نام واقعی: amin
تاريخ عضويت: دوشنبه خرداد ماه 31, 1388 12:00 am
تشکر کرده: 14 بار
تشکر شده: 63 بار

پستتوسط spara » يکشنبه شهريور ماه 13, 1389 2:09 am

با عرض سلام و سولاخ وسراب و گلاب و فرات و دجله و حجله و داریریراریدام داری داری رادیدا ریدام....  
همینطور که میبینید من پیدام شد.چند روز واقعا گرفتاری برام پیش اومد.واقعا گرفتاری بود.یه وقت فکر نکنید عین این بچه سیــــــــــــــــــــــــسولا قهر کرده بودم.نه به جون همین رضای.... بلبلی

واقعا گرفتاری داشتم.من تمام مطالب رو تا 4روز پیش کامل دنبال میکردم.اون تاپیک ابرو رو هم دیدم.(نشونه بود)من هرشب تو سایت بودم.
این از این.

بعد اینکه آقایون خانومای گـــــــــــــــــــــــــــــــــــل سایت ایران دوباره.اگه کارت دیالم 1000 ساعته بوده برای تمام پاسخ هاتون تشکر مینداختم.شرمنده دیگه.کارت ما دوتا سوراخ کم داره.
اول یه تشکر از امین جان عضو سرشناس سایت بکنم که این تاپیکو ایجاد کرد.خیلی ممنون که پشت من در اومده بودید.(هواستون باشه ما قزوینی ایم )
فرهاد جان از شما هم خیلی ممنونم.
ببینید بچه ها.فکر میکنم یه مقدار نسبتا زیادی تند رفتید.اینجور که من پست هارو خوندم فکر کنم اگه تو چت بودید یه بزن بزن مشتی میشد.
مشت اول 100تومن.نفــــــــــــــــــــــــــــــــــس کـــــــــــــــــــــــــــــــــش

ولی امین جان فرهاد جان.به نظر من تو این تاپیک نباید در مورد من و امتیازی که کم شده بحث میشد.البته خیلی خیلی ممنونم.چون میدونم بخاطر من این حرفارو زدید.
من مخلص همتون هم هستم.ولی یه چیزی هست که شما نمیدونید.
من بعد از اون بحث 2/3روز پیش رضا نرفتم.خودش هم باور کرده بود که من قهر کردم(پیـــــــــــــــــف).من به طور کاملا اتفاقی چند روز نرفتم پیشش.چون ماشین تو گلوش یه 50/60تومن گیر کرده بود و نمیتونستم بیارمش بیرون.میبردمش تعمیرگاه.اینو گفتم که رضا بدونی و نگی محمد بی معرفته

آره رفقا.منو رضا میزنیم تو سر و کله ی هم.با هم دعوا هم میکنیم.(نه اینکه گیس همدیگرو بکشیما)بحث میکنیم.دهنشو سرویس میکنم.اون نمیتونه دهن منو سرویس کنه خلاصه از اینجور چیزا زیاد اتفاق میافته.ولی دوباره روز از نو روزی از نو.نمک زندگیه دیگه

رضا رو نمیدونم.ولی رفاقت من و رضا واسه من خیلی محکمتر از یه بحث تو سایته.اگه قرار باشه بایه بحث رفاقت ما بهم بخوره که دیگه واویلا -لیلی , دوستت دارم خیلی-
آره.بعد از اینکه فهمیدم رضا ازم ناراحته و فکر میکنه قهر(پیــــــــف)کردم فرداش رفتم پیشش.2/3تا زدم تو سرش  و بعدش هم مثل روزای قبل کرکر خنده و ....

آره بچه ها.این امتیازو این چیزا انقدرا مهم نبود.ولی بازم ممنون که بخاطر من همچین بحثی شد.
ولی دیگه تموم بچه ها.
منم اون قضیه امتیازو با رضا و الهام خانوم حلش کردم.هرچند باید یه کارایی رو رضا بکنم.فکر بد نکنید.مثلا ماچش کنم.نازش کنم بازش.. اوه اوه اشتباه شد.شرمنده.
خلاصه یه کارایی باهاش بکنم.
با الهام خانوم هم طی چت های روز های گذشته به یه جاهایی رسیدیم.ولی الهام خانوم یادم نرفته لیچار بارم کردیا.همینطور رضا.دستم به شما که نمیرسه.تلافی شو سر رضا خالی میکنم.  

بازم از همگیتون ممنونم.این بحث دیگه تموم بشه.بازم خیلی خیلی ممنونم
ای گل ریشه ریشه    آیلاویو همیشه      خـــوب بید؟100امتیاز وشه
چاکر همه ی بروبچ با مرام

امضا

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فقط به خاطر تو

برای نویسنده این مطلب spara تشکر کننده ها: 3
Mskaulitzhood (جمعه تير ماه 30, 1390 2:57 am), admin (جمعه تير ماه 30, 1390 2:57 am), yasbahary (جمعه تير ماه 30, 1390 2:57 am)
رتبه: 15.79%

نماد کاربر

spara
دارای مدال برنز
دارای مدال برنز

نام واقعی: آقا محمد خان
تاريخ عضويت: پنج شنبه بهمن ماه 14, 1388 12:00 am
محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
تشکر کرده: 804 بار
تشکر شده: 1307 بار

پستتوسط spara » يکشنبه شهريور ماه 13, 1389 2:33 am

چون انتقاد بود اینو هم باید اضافه کنم.رضا یکم مغرور بازی در میاره.بچه ها من خودم بهش دسترسی دارم خودم دهنشو....(دومادتو چیزی نگو زهرا)
رضا یکم از غرورت کم کن.همینطور باقی بچه ها
امضا

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فقط به خاطر تو

نماد کاربر

spara
دارای مدال برنز
دارای مدال برنز

نام واقعی: آقا محمد خان
تاريخ عضويت: پنج شنبه بهمن ماه 14, 1388 12:00 am
محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
تشکر کرده: 804 بار
تشکر شده: 1307 بار

پستتوسط admin » يکشنبه شهريور ماه 14, 1389 8:57 am

بچه ها من خودم بهش دسترسی دارم خودم دهنشو....(دومادتو چیزی نگو زهرا)

بچم قاطي داره شماها زياد تعجب نكنيد.(اخه زهرا رو بايد اينجا بگي و بفهموني به همه كه اسم دخترهمسايتون... كه باهاش... دوستي...)

اخه ميدوني لامث... مشكل اينجاست كه يكم غرور در مواقعي لازم كاره. و بايد بعضي اوقات غررررررررررش بلند كرد تا طرف حساب كار دستش بياد وگرنه من با غرور چيكار دارم. اگه مغرور بودم مثل اكثريت مديران سايت ها ميگرفتم اين تاپيك رو قفل ميكردم و يا توي بحث شركت نميكردم ولي كردم. البته يه سري بخاطر يه مسئله اي تصميم گرفتم ديگه توي اين بحث شركت نكنم و جوابي ندم ولي خب گفتم الان بچه ها ميگن مغروره كه ماشالا شماها هم در هر صورت ميگيد

دهنشو سرویس میکنم.اون نمیتونه دهن منو سرویس کنه

ديدم سرويس كردي. ماشالا ماچ بود كه از لبات ميريخت رو صورتم
2/3تا زدم تو سرش و بعدش هم مثل روزای قبل کرکر خنده و ....

منظورش ماچه ميگم حالا كه حرف از روزها زدي. ميخواي عكسي كه به عنوان مدرك جرم ازت گرفتم رو بذارم تو سايت؟؟؟

منم اون قضیه امتیازو با رضا و الهام خانوم حلش کردم.

آمين                                                                                         (من و الهام )

امضا

برای نویسنده این مطلب admin تشکر کننده ها:
yasbahary (جمعه تير ماه 30, 1390 2:57 am)
رتبه: 5.26%

نماد کاربر

admin
مدیر کل
مدیر کل

پستتوسط yasbahary » دوشنبه شهريور ماه 14, 1389 12:33 am

درود به محمد جان گل

آقا دیدی چقدر بچه ها دوست دارن 3 روز نبودی چه کارا دیگه به خاطرت نکردن کاش همه ما بتوانیم آنقدر خوب باشیم که از نبودمان دیگران دلگیر شوند

محمد جان ممنون از تاپیکت اینقدر جالب نوشتی که از اول تا آخرش من میخندیدم (اینجوری )

به قول رضا ما الان قیافمون اینجوریه

به دوستانم بگم نبود من در تاپیک را پای مغرور بودنم نگذارند گاهی اوقات سکوت بهترین جواب است

ممنون از همگی و امیدوارم روزها بیاد و همه در کنار هم محیطی صمیمی را محیا کنیم

اینم برای هر چی کاربر باحاله ری ایرانه
امضا

نماد کاربر

yasbahary
مدیر ارشد تالار
مدیر ارشد تالار

نام واقعی: الهام
تشکر کرده: 1299 بار
تشکر شده: 1283 بار

قبليبعدي