1راسته میگن با علی مرتضوی فامیلید؟
نه نیستیم2رنگ جورابتون؟
رنگ پا3اگر بگن جا اواتارتون باید عکس رونالدو رو بزارید چی میگید؟
میگم ازش بدم میاد نمیذارم4چه اسميو بيشترازهمه دوس داريد؟؛دختر يا پسر مهم نيس
بهش فکر نکردم الان میگم فوژان5وقتي بارون ميباره يادچي مي افتيد؟
دعا کردن زیر بارون6كدوم فصلو دوس داريد؟چرا؟
بهار ، چون فصل شادی هست مردم توی این فصل شور و نشاط دارن ، تازه عیدی میگیریم 
7فك ميكنيد زندگي چه رنگيه ومرگ چه رنگ؟
هردو سفیدن8اسم دیگه ای دوست دارید داشته باشید؟ اگه میتونستید عوض کنی چه اسمی انتخاب میکردید واس خودتون؟
از اسمم راضیم9از اینترنت چه استفاده هایی میکنید؟
وقتی در مورد چیزی به اطلاعات نیاز داشته باشم میرم سراغش ، گاهی هم از طریقش با دوستام ارتباط برقرار میکنم10آخرین کتابی که خوندید؟
یه رمان که توش هیچ کس اسم نداشت و این برام خیلی جالب بود11آخرين باري كه از ته دل خنديديد كي بود ؟
پریروز خونه خودم12زیباترین کلمه تو دنیا چیه؟؟
خدا13چه چیزی بیشتر از همه ناراحتتون میکنه؟؟
اینکه کسانی برام مهمن احساساتم چیزایی که برام مهمن رو نادیده بگیرن14نگاه نو به آینده رو در چی میبینید؟
همینکه هر روز انرژی داشته باشی به زندگی مثبت نگاه کنی و تلاش کنی بیشتر و متفاوت تر از روز قبل یعنی نگاهت هر روز فرق داره15سختی رو چطور تصور میکنید؟
هروقت غم و غصه درد و رنج داشتته باشی یه نوعی از سختی هست16زندگی براتون تداعی کننده چی میتونه باشه؟
جاوید بودن17زندگی رو در چی تعریف میکنید؟
همیشه بودن 18گدشته و حال و آینده رو چطور ارتباط میدید؟
همینکه داری توی حال زندگی میکنی از گذشته تجربه داری و ازشون استفاده میکنی و به اینده بهتر فکر میکنی با هم ارتباط پیدا میکنن19سکوت خوبه؟؟
بعضی مواقع لازمه20برای چی باید امید داشت؟
برای بهتر و با انرژی تر زندگی کردن و تلاش کردن21مهر و محبت واقعی باید چطور باشه؟؟؟
از ته دل و به زبون شخصی که میخوای بهش محبت کنی23اولین مکانی که برای تفریح به ذهنتون می رسه رو بگید؟؟
جنگل قائم24کار بیرون یا خانه داری ؟؟ و الان کدوم هستید؟
هردوش - خانه دار25مهربون هستید؟ کی گفته؟
هستم نه برای همه - اطرافیانم26حیوون خونگی دوس دارید؟؟ چی باشه بهتره؟؟؟
به شدت بدم میاد - فقط اکواریوم دوست دارم27ماکارانی یا مارمالاد؟؟؟
ماکارانی28چه موقعی از شبانه روز رو بیشتر دوست دارید؟
ساعت 11 شب به بعد29از دوران بچگی عروسکی یا اسباب بازی یادگاری نگه داشتید ؟
یه عروسک دارم30به نظرتون چرا مردها سعی نمیکنند کار خونه انجام بدند اما زنها اکثرا بیرون سر کار دوست دارن برن؟
چون مردا فکر میکنن وقتی بیرون دارن کار میکنن خانوما توی خونه نشستن پاشون رو انداختن روی اون پاشون، خانوما دوست دارن دستشون توی جیب خودشون باشه31کولر رو دوست دارید یا بخاری؟
کولر32دلتون میخواد فضانوردی رو تجربه کنی؟!!!
خیر 33شب کویر رو تا حالا دیدید؟
بله34آخرین باری که عذاب وجدان گرفتید واسه چی بود؟
یک سال پیش یه سند رو اشتباه ثبت زدم35 تا حالا شده دلتون بخواد برید یه جای بلند و کلی داد بزنید تا سبک شی؟
اره خیلی36تا حالا شده از عصبانیت چیزی رو بشکنید؟
نه ولی از دل گرفتگی پاره کردم37آخرین باری که از ته دل خوشحال شدید کی بود و واسه چی؟
عصری ، خالم مهر تایید زد به وسایلم38عجیب ترین کاری که تا حالا کردید چی بوده؟
میخ قورت دادم39لحجه دارید؟
بله40کدوم شکلکو بیشتر از همه دوست دارید؟

41از كدوم بدتون مياد
42وقتی حس حسادت میاد به سراغتون چیکار میکنید؟
سعی میکنم توی دلم کنترلش کنم و به خودم بفهمونم که خیلی کارم زشته43شده مورد تبعیض قرار بگیرید؟
اره44وقتی از ته دل به کسی کمک میکنید چه حسی دارید؟
میگم خدایا کاش همینجوری کمک کنی45گریه کردن تو شبهای قدر رو تجربه کردید؟
بله46آخرین باری که سوتی دادید یادتونه؟چه سوتی ای بود؟
یادم نیست47آخرین باری که دریا رو دیدید؟
قبل از عید رفتم بندر عباس48دریای شمال بود یا جنوب؟ اصلا دریای ایران بود؟
جنوب49وقتي چاقو ميشوريد سرشو پاييني ميزاريد يا بالايي؟
پایین50تو زندگی به چی میگید مشکل لا ینحل؟
هرکسی که توی زندگیش به مسئله ای میرسه که نمیتونه حلش کنه و براش دردسر ساز میشه بهش میگه لاینحل50.5فرق بین زن و مرد چیه؟
زن : ظریف ، حساس ، احساسی ، دقیق ، ریز بینمرد : محکم ، جدی ، کلی بین ، گاهی اینده نگر51با آدم زیراب زن چی کار میکنید؟
قطع رابطه میکنم باهاش52یه آرزو بگید که هیچ وقت بهش نرسیدید.
دوست داشتم امام حسین رو ببینم 53دوست دارید یه دوچرخه صورتی داشته باشید که جلوش سبد داره و به فرمونش از این ریش ریشای رنگی وصل باشه و بوق موزیکال داشته باشه؟؟؟
وای اره54زندگیتون چی کم داره؟
در کل قناعت55چرا برای خشک شدن زاینده رود هیچ کاری نکردین؟
از کجا میدونی نکردم56شنیدید سی و سه پل به خاطر مترو ترک برداشته؟
نه57دوست دارید با علی تنها سفر کنی یا خانواده هم باشن یا اینکه با دوستا مجردی سفر کنین؟
گاهی تنها گاهی خانواده58اگه يه عضو از بدنتون نبود چيكار ميكرديد؟
زندگی میکردم59اگه قرار باشه یه عضو رو انتخاب کنید که نداشته باشید کدوم قسمت رو انتخاب میکردید؟
انگشت کوچیک پام60اگه بگن میتونی جای یکی از شخصیتهای کارتونی باشید کدومو ترجیح میدید؟
آنشرلی با موهای قرمز61خداي خودتو در يك يا چند جمله توصيف كن.
دوستداشتنی ، عشق من ، تنها کسی که وقتی باهاش حرف میزنم گوش میده ارومم میکنه ، هیچ وقت حرفامو به کسی نمیگه ، وقتی ناراحتم بغلم میکنه و اشکامو پاک میکنه ، سنگ صبورم هست کاش همونقدر که اون منو دوست داشت منم دوسش داشتم62بدترين بيماريتون چي بود؟ كي بود؟ چقد طول كشيد؟
بسته شدن بینیم در اثر عطسه ،زمان دانشجویی ، 7تا 8 ماه63اگه يه دزد بياد تو خونتون و با اسلحه تهديدتون كنه و شما هم يه اسلحه داشته باشيد جرئت داريد بهش شليك كنيد يا نه؟
اگه بخوام الان بگم اره ، ولی توی اون موقعیت شاید از شدت ترس نتونم64اگه قرار بود جاي يه آدم مشهور تو دنيا باشيد اون كي بود؟
دوست ندارم جای ادمای مشهور باشم65اگه كسي اعصابتونو بهم بريزه از كوره در ميريد؟ چطوري؟
اره میرم ، بستگی داره کی باشه و کجا باشم یا جوابشو میدم یا سرد باهاش برخورد میکنم و کاری باهاش ندارم66فیلم با زیرنویس می بینید یا بی زیرنویس؟
تا حالا که خیلی ندیدم اگه ترجمه نشده باشه با زیر نویس67محل سوال دلخواه شما(فقط یه سوال میتونید از من الان بپرسید)
کرمان میای؟68سوسک بیاد رو پاتون جیغ بنفش میزنیدیا تقوای الهی پیشه میکنید تا خودش حساب کار دستش بیاد؟
جیغ میزنم69کتاب میخونید؟بهترین نویسنده و بهترین کتاب؟
نه نمیخونم گاهی رمان70قبل متاهل شدن ازین سبیل چنگیزیا که بعضی دخترا دارن داشتید؟
مدل چنگیزی نداشتم71احساس غیر قابل وصفی داشتید؟وصفش کنید
وقتی زیادی خوشحال میشم نمیدونم چجوری باید هیجانم رو خالی کنم72 چرا عنوان تاپیک این صندلی داغ اسم شما روش نیست؟
شاید برای هیجان بیشتر که وقتی تایپیک رو میبینیم بگیم یعنی کی نشسته روش